Varasto - Varastosiirrot

Varastosiirtojen avulla voidaan siirtää tuotteita järjestelmän sisällä varastopaikalta toiselle. Varastosiirto voidaan tehdä manuaalisesti tai tietojen tuonnin avulla.

Manuaalinen varastosiirto

1. Siirry Varasto - Varastosiirrot

2. Valitse oikeasta ylälaidasta Luo uusi

3. Valitse, mille päivämäärälle varastosiirto muodostetaan, mistä varastosta mihin varastoon tuotteet siirretään ja syy varaston siirrolle.

4. Valitse siirrettävä tuote ja määrä. Jos haluat sirtää useampia tuotteita, valitse  +Uusi rivi

5. Kun olet lisännyt kaikki siirrettävät tuotteet, valitse "Luo varastosiirto"

6. Varastosiirto tallennetaan luonnoksena. Kun valitset "Kirjaa", siirto kirjataan ja varastomäärät päivitetään varastoihin.

Vinkki: Voit luoda käyttöösi "väliaikaisen" sijainnin (esim. "kuljetus"). Voit käyttää tätä välisijaintina, jos siirrät tuotteita varastosta toiseen. Tällä tavalla pystyt seuraamaan, mitkä tuotteet ovat kuljetuksessa.

Varastosiirto tietojen tuonnin avulla

1. Siirry Varasto - Varastosiirrot

2. Valitse oikeasta ylälaidasta Tuo tietoja

3. Avautuvasta ikkunasta on mahdollisuus ladata mallitiedosto kohdasta "Mallitiedosto". Jotta saat varmasti tuotua kaikki tarvittavat tiedot, suosittelemme mallitiedoston käyttöä. Tuotavan tiedoston tulee olla .csv-tiedosto utf-8-koodauksella.

4. Muista täyttää pakolliset kentät: Päiväys, Tuotekoodi, Määrä, Varastosta, Varastoon, Syy

5. Etsi tai raahaa tiedosto kohtaan "Valitse tiedosto"

6. Mikäli käytät mallitiedostoa, tiedot kohdistetaan automaattisesti sarakkeisiin. Muuten voit kohdistaa tiedot painamalla kentän otsikkoarvoa

7. Jos haluat poistaa kentän, paina "X"

8. Lopuksi valitse "Tuo"

9. Varastosiirto tallennetaan luonnoksena. Kun valitset "Kirjaa", siirto kirjataan ja varastomäärät päivitetään varastoihin.