Kun tilaus on vahvistettu, se jää odottamaan toimitusta. Toimitusta varten on muodostettava lähetys. Tämä voidaan tehdä Myynnit > Lähetykset kohdasta

Lähetys pitää keräillä. Otetaan tilauksen lähetykset näkymä ja muokataan riviä. 

Avautuvasta näkymästä voidaan antaa haluttu lähetyspäivä ja kerätä tuotteet. Näkymästä voidaan tulostaa keräilylista varastomiehelle PDF muodossa ja tulostaa lähete PDF muodossa. Näkymässä voidaan huomioida vain vapaana oleva saldo, jolloin tuotetta ei tule valittavaksi, jos tällä ei ole vapaata saldoa. Näytä vain keräämättömät rivit tuo listalle näkyviin vain ne rivit, joita ei ole vielä kerätty.


Kun painetaan Kerää -painiketta, rivi tulee kerätyksi. 

Tämän jälkeen keräily pitää vielä vahvistaa Vahvista -painikkeesta. Tällöin voidaan lähettää lähete halutessaan sähköpostitse. Sähköposti lähtee osoiteesta post@rackbeat.com ja tätä osoitetta ei voi vaihtaa. 

Jos otetaan valinta lähetä asiakkaalle lähete sähköpostilla pois, ei lähetettä lähetetä. 

Jos valitaan samalla, luo lasku toimitetuille riveille, voidaan lähetteestä lähettää lasku. Samalla pitää valita lähetä lasku Netvisoriin. Tämä siirtää laskun lähettämättömiin laskuihin Netvisorista, josta sen voi lähettää esimerkiksi verkkolaskuna asiakkaalle. 








Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.