Hintaryhmiin pääsee Varasto > Hintaryhmät kohdasta

Tällä näkymällä voidaan hallinnoida asiakaskohtaista hinnoittelua, jolloin sama tuote voi maksaa eri asiakkaille eri summan.


Näkymä näyttää suoraan jo olemassa olevat hintaryhmät ja näiden alennuksen.  Rivejä voi muokata tai poistaa. Muokkauksessa voidaan vaihtaa numero, nimeä ja alennusprosenttia. Luo uusi  -painikkeella voi muodostaa uuden hintaryhmän.


Jos asiakas kiinnitetään hintaryhmään, aktivoituu hintaryhmäkohtainen alennusprosentti niille tuotteille, jotka on myös kiinnitetty hintaryhmään. Ts. asiakas pitää kiinnittää hintaryhmään Ja hintaryhmä pitää kiinnittää tuotteelle, jotta alennusprosentti astuu voimaan.


Tämä valinta löytyy asiakkaan takaa hinnat ja alennukset välilehdeltä. 

Jos hintaryhmän % arvo on nolla, niin käytetään sitä hintaryhmän alennusta.

 

Yliaja ryhmän alennus (%) = Mikäli asiakas halutaan kiinnittää tiettyyn hintaryhmään, mutta jostain syystä asiakkaalle halutaan antaa hintaryhmän tuotteista eri alennus kuin muille, voidaan tähän määrittää haluttu alennusprosentti. Tämä alennusprosentti pätee niille tuotteille, jotka kuuluvat hintaryhmään, ja se yliajaa hintaryhmän normaalin alennusprosentin.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.