Varasto - Pakettituotteet

Pakettituotteet mahdollistavat useiden tuotteiden keräämisen yhdeksi paketiksi ja myymisen yhtenä pakettina. Pakettituotteita voi esimerkiksi olla lahjakori tai setti.

Valitse yläpalkista "Varasto"

Valitse valikosta "Pakettituotteet"

Klikkaa oikeasta ylälaidasta "Luo uusi"

Täytä pakettituotteen tiedot ja lopuksi valitse "Luo"

Pystyt lisäämään pakettituotteeseen tuotteita kohdasta "Luo uusi rivi"

"Luo uusi rivi" ohjaa valitsemaan tuotteen sekä määrän

Valitse "Tallenna", jos lisäät vain yhden tuotteen tai "Tallenna ja uusi", jos haluat lisätä vielä toisen tuotteen

Kun olet valinnut kaikki pakettituotteeseen kuuluvat tuotteet, valitse "Tallenna muutokset"