Työajan voi kirjata kätevästi ilmaisella Netvisor-mobiilisovelluksella. Lue lisää: Netvisor-mobiilisovellus

Kun palkansaaja on kirjannut tuntitiedot Netvisor selainversiossa, tallentuvat tunnit tilassa "avoin".  Palkansaaja kuittaa palkkajakson avoimet tunnit, jotta niiden tila muuttuu "kuitattu". Kuittaus siirtää tiedot hyväksyntään ja muuttaa työaikatietojen tilan avoimesta kuitatuksi. Kuitatut tunnit voidaan palauttaa takaisin avoimiksi Työajan hyväksyntä- tai Työajan tehohallinta -näkymästä.


Kuittauksen jälkeen voidaan työtunnit hyväksyä, jolloin ne siirtyvät palkanlaskentaan maksettaviksi. Jos työtunteja ei hyväksytä tässä vaiheessa, voidaan tämä tehdä vielä palkanlaskentaprosessin "Tarkista valittujen palkkaperusteet"- vaiheessa palkanlaskijan toimesta. Jos työtunteja ei hyväksytä ja makseta, siirtyvät ne seuraavan palkkajakson palkanlaskentaan, kunnes ne hyväksytään ja maksetaan tai merkitään maksetuiksi.

Työajan kuittaaminen työajan kirjausnäkymässä

Avoimen palkkajakson tuntien kuittaaminen tapahtuu "Kuittaa jakson avoimet tunnit" -painikkeella, joka löytyy avoimen palkkajakson sinisestä palkista. Painike näkyy, jos jaksolla on jotain kuitattavaa.


Avoin palkkajakso määritellään Palkkalaskelmat ja -jaksot -sivulla: Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat -jaksot 

Työajan kirjauksessa näytetään viimeisin "Avoin" -tilassa oleva palkkajakso, jonne työtunnit voi kirjata, kuitata ja hyväksyä suoraan Työajan kirjaus -näkymästä. Työajan kirjauksen kalenterissa avoin palkkajakso näkyy "sinisellä" pohjalla. 


Jos halutaan kuitata vain osa palkkajakson tunneista tai muita kuin avoimen palkkajakson tunteja (esim. tulevaisuuteen sijoittuva loma) kuittaaminen pitää tehdä erillisen työajan kuittausnäkymän kautta, johon pääsee "Työajan kuittaaminen" -linkin kautta, josta siirttytään "Työajan hyväksyntä" -sivulle: Työaika > Työajan hyväksyntä

Kuittaamisen jälkeen tiedot siirtyvät esimiehelle hyväksyttäväksi ja siitä edelleen palkanlaskentaan. Hyväksyttyjä tunteja ei voi enää muokata. Työajan hyväksynnästä valitaan tilaksi "avoin" ja haluttu aikajakso, jonka jälkeen voidaan valita tunnit, jotka halutaan kuitata.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.