Mobiilisovellus on saatavilla sovelluskaupasta sekä iPhonelle että Androidille.

Käyttäjällä, jolla on kaikki oikeudet Rackbeatiin, on laajat käyttömahdollisuudet myös mobiilisovelluksessa. Mobiilisovellus sisältää Varasto- ja myyntiosiot.

Käyttäjä, kenellä on laajat oikeudet

Varasto

Keräily - Listaa kaikki lähetystä odottavat tilaukset. Tilauksesta on pitänyt muodostaa lähetysrivit, jotta se nousee sovelluksen keräilyyn näkyviin. Keräily-näkymän kolmen pisteen kautta voidaan tulostaa keräilylista tai lähete. Näkymässä voidaan kerätä kaikki tai tehdä osakeräily + -toimitus muokkaamalla rivien kappalemäärää. Lähetä-toiminnolla tuote saadaan toimitettua ja seuraavassa vaiheessa voidaan vielä tarvittaessa lähettää dokumentti asiakkaan sähköpostiin tai ohittaa dokumenttien lähetys.

Vastaanotto - Listaa kaikki vastaanottoa odottavat tilaukset. Ostotilauksesta on pitänyt muodostaa vastaanottorivit, jotta rivit nousevat sovelluksen vastaanotto-näkymään. Sovelluksessa voidaan tehdä osavastaanotto muokkaamalla rivin määrää.

Vastaanota-toiminnolla tuotteet saavutetaan varastoon. Jos tuotteella on erä- tai sarjanumerot käytössä, sovellus ohjaa lisäämään numerot ennen vastaanoton tekoa.

Tarkastus - Näkymässä voi tehdä saldon korjauksia tuotteelle. Tarkastusnäkymän kautta korjataan todellista määrää. Jos Rackbeat näyttää tuotteen määräksi 5 kpl  ja todellisuudessa varastossa on 6 kpl, tehdään tarkastuskirjaus määrällä 6. Lähetä-toiminto luo rivin käyttöliittymään ja Tarkastus-näkymän kautta tehdyt kirjaukset tulee vielä kirjata käyttöliittymässä kohdassa Varasto - Saldon tarkastus, jolloin saldo korjaantuu varastoon. Toimintoa voi siis käyttää esimerkiksi varastotyöntekijä, joka tekee sovelluksessa ns. ehdotuksen muutoksesta, mutta lopullinen kirjaus varastoon tulee tehdä toisen käyttäjän toimesta käyttöliittymässä.

Siirrot - Näkymä mahdollistaa tuotteen siirron varastojen välillä. Siirto tulee vielä kirjata käyttöliittymässä käyttäjän toimesta, kenellä on laajat oikeudet, jotta tuotteiden varastosaldot päivittyvät oikeisiin varastoihin. Toimintoa voi siis käyttää esimerkiksi varastotyöntekijä, joka tekee ns. ehdotuksen muutoksesta, mutta lopullinen kirjaus varastoon tulee tehdä toisen käyttäjän toimesta käyttöliittymässä.

Muokkaukset - Näkymässä voidaan tehdä inventointi/varastonkorjauskirjauksia. + - painikkeella päästään luomaan uusi kirjaus. Määrä-kohtaan sovelluksessa tulee syöttää erotus. (Jos Rackbeatissä on nyt 6 kpl mutta todellisuudessa on 5 kpl, määrä kenttään syötetään -1). Tämän jälkeen Muokkaukset-näkymässä tulee vielä kirjata tapahtumat, jolloin ne vaikuttavat varastosaldoihin.

Inventaario - Listalta voidaan tarkastaa tuotteen saldo sekä tulossa oleva ja varattuna oleva määrä. Lista näyttää tuotteen vapaana olevan saldon. Jos tuotetta on myyntitilauksilla varattuna, määrä näkyy vapaana-saldon perässä suluissa. Jos halutaan tarkastella, onko tuotetta tulossa varastoon ostotilauksilla, poraudutaan tuotteen nimestä tarkastelemaan ehdotettu-kentän määrää.

Myynti

Inventaario - Listalta voidaan tarkastaa tuotteen saldo sekä tulossa oleva ja varattuna oleva määrä. Lista näyttää tuotteen vapaana olevan saldon. Jos tuotetta on myyntitilauksilla varattuna, määrä näkyy vapaana-saldon perässä suluissa. Jos halutaan tarkastella, onko tuotetta tulossa varastoon ostotilauksilla, poraudutaan tuotteen nimestä tarkastelemaan ehdotettu-kentän määrää.

Tilaukset - Näkymässä voidaan tarkastella kaikkia myyntitilauksia ja käsitellä tilaukset luonnostilasta vahvistukseen ja toimitukseen saakka. Laskut tulee luoda käyttöliittymässä. Sovelluksessa voidaan myös luoda uusi tilaus + - painikkeella.

Asiakkaat - Näkymä listaa kaikki asiakkaat ja näkymän kautta voi myös luoda uusia asiakkaita. Sovelluksessa luodut uudet asiakkaat ja asiakastietojen muokkaukset valuvat reaaliajassa käyttöliittymään.

Käyttäjä, kenellä on varastotyöntekijän oikeudet

Käyttäjälle voidaan antaa rajoitettu Varastotyöntekijä profiili, jolloin käyttäjä pystyy mobiilisovelluksessa toimittamaan ja vastaanottamaan tilauksia, tarkistamaan tuotteiden saldoja sekä tekemään varastokirjauksia. Uusien myynti- ja ostotilausten luonti ei ole mahdollista varastotyöntekijä profiililla.

Varastotyöntekijän sovellusnäkymä on suppeampi.

Keräily - Listaa kaikki lähetystä odottavat tilaukset. Tilauksesta on pitänyt muodostaa lähetysrivit, jotta se nousee sovelluksen keräilyyn näkyviin. Keräily-näkymän kolmen pisteen kautta voidaan tulostaa keräilylista tai lähete. Näkymässä voidaan kerätä kaikki tai tehdä osakeräily + -toimitus muokkaamalla rivien kappalemäärää. Lähetä-toiminnolla tuote saadaan toimitettua ja seuraavassa vaiheessa voidaan vielä tarvittaessa lähettää dokumentti asiakkaan sähköpostiin tai ohittaa dokumenttien lähetys.

Vastaanotto - Listaa kaikki vastaanottoa odottavat tilaukset. Ostotilauksesta on pitänyt muodostaa vastaanottorivit, jotta rivit nousevat sovelluksen vastaanotto-näkymään. Sovelluksessa voidaan tehdä osavastaanotto muokkaamalla rivin määrää.

Vastaanota-toiminnolla tuotteet saavutetaan varastoon. Jos tuotteella on erä- tai sarjanumerot käytössä, sovellus ohjaa lisäämään numerot ennen vastaanoton tekoa.

Tarkastus - Näkymässä voi tehdä saldon korjauksia tuotteelle. Tarkastusnäkymän kautta korjataan todellista määrää. Jos Rackbeat näyttää tuotteen määräksi 5 kpl  ja todellisuudessa varastossa on 6 kpl, tehdään tarkastuskirjaus määrällä 6. Lähetä-toiminto luo rivin käyttöliittymään ja Tarkastus-näkymän kautta tehdyt kirjaukset tulee vielä kirjata käyttöliittymässä kohdassa Varasto - Saldon tarkastus, jolloin saldo korjaantuu varastoon. Toimintoa voi siis käyttää esimerkiksi varastotyöntekijä, joka tekee ns. ehdotuksen muutoksesta, mutta lopullinen kirjaus varastoon tulee tehdä toisen käyttäjän toimesta käyttöliittymässä.

Siirrot - Näkymä mahdollistaa tuotteen siirron varastojen välillä. Siirto tulee vielä kirjata käyttöliittymässä käyttäjän toimesta, kenellä on laajat oikeudet, jotta tuotteiden varastosaldot päivittyvät oikeisiin varastoihin. Toimintoa voi siis käyttää esimerkiksi varastotyöntekijä, joka tekee ns. ehdotuksen muutoksesta, mutta lopullinen kirjaus varastoon tulee tehdä toisen käyttäjän toimesta käyttöliittymässä.

Muokkaukset - Näkymässä voidaan tehdä inventointi/varastonkorjauskirjauksia. + - painikkeella päästään luomaan uusi kirjaus. Määrä-kohtaan sovelluksessa tulee syöttää erotus. (Jos Rackbeatissä on nyt 6 kpl mutta todellisuudessa on 5 kpl, määrä kenttään syötetään -1). Tämän jälkeen käyttäjän, jolla on laajat oikeudet, tulee käydä kirjaamassa tapahtumat käyttöliittymässä, jolloin ne vaikuttavat varastosaldoihin.

Inventaario - Listalta voidaan tarkastaa tuotteen saldo sekä tulossa oleva ja varattuna oleva määrä. Lista näyttää tuotteen vapaana olevan saldon. Jos tuotetta on myyntitilauksilla varattuna, määrä näkyy vapaana-saldon perässä suluissa. Jos halutaan tarkastella, onko tuotetta tulossa varastoon ostotilauksilla, poraudutaan tuotteen nimestä tarkastelemaan ehdotettu-kentän määrää.