Tervetuloa
Netvisor-tukeen!

Valitse palveluosio

Usein kysyttyä

Avaa lasku ja valitse ostolaskun toiminnoista Näytä maksut -> Lisää uusi maksusuoritus.
Voit tehdä kohdistuksen, jos sekä hyvityslaskulla että hyvitettävällä laskulla on tosite ja mikäli toimittaja ja valuutta ovat samoja. Kohdistus tehdään laskuluettelon kautta hakemalla haluttu hyvityslasku ja valitsemalla laskunumeron lopusta "Kohdista hyvitys".
Jos ylimääräinen suoritus on jo palautettu pankkitilille, voidaan ostolaskulle merkitä uusi maksusuoritus negatiivisena. Valitse rahan lähteeksi se pankkitili, mihin palautus on tullut ja päiväksi se päivä, jona se näkyy tiliotteella. Laita muistiin OS-tositteen numero, esim. OS 123. Lasku on nyt tilassa "maksettu" ja sen avoin summa on nolla. Avaa tiliote ko. päivältä ja siirry sen muokkausnäkymään. Valitse Muu tapahtuma -linkin takaa "tositteen linkittäminen" ja linkitä OS 123 tilioteriviin.
Tarkista Taloushallinto -> Yrityksen velvoitteet -> Tuloveroilmoitukset-näkymästä, että lomake on valmis-tilassa.
Siirry Avoimet myyntilaskut-näkymään, valitse lasku ja klikkaa Käsittele erääntyneet-painikkeesta “Käsittele laskuina”.
Tieto suorituksesta ei ole vielä saapunut pankista Netvisoriin. Kun suoritus näkyy järjestelmässä, lasku kuittaantuu pois reskontrasta.
Varmista, että asiakkaan tietoihin on syötetty verkkolaskutustiedot. Jos verkkolaskutustiedot puuttuvat, pääset syöttämään ne asiakaskortilla Perustietojen muokkaus -välilehdellä.
Yrityksessä on tosite, jossa debet/kredit-kirjaus ei täsmää. Etsi ja korjaa erottavat tositteet Taloushallinto -> Kirjanpito -> Tositelistaus-raportin kautta. Listaukseen saisi tulla vain tilinpäätöstosite. Muut erottavat tositteet aiheuttavat taseen ja tuloksen erotuksen.
Tarvitset käyttäjäkohtaiset ohjelmistorajapintatunnukset käyttäessäsi Älykkäitä Exceleitä ja ohjelmistointegraatioita. Voit luoda tunnukset klikkaamalla yrityksen nimeä ja valitsemalla "ulkoisen järjestelmän tunnisteet". Muodosta uudet tunnukset painamalla painiketta "Luo itsellesi uudet ohjelmistorajapintatunnukset". Lue lisätietoja Ohjelmistorajapintapalvelu-ohjeestamme.
Omaa integraatioliittymää varten sinun tulee etsiä projektiin ohjelmistotalo tai ohjelmointitaitoinen kehittäjä rakentamaan liittymä. Ohjelmistotalo saa Netvisorilta rajapintaintegraatiototeutusta varten muun muassa ohjelmistodokumentaation verkkoversiona, Microsoft vb.net/.NETv2 -ohjelmistorajapintakirjaston helpottamaan integraation toteutusta sekä oman ohjelmistotestaus- ja kehitysympäristön koulutusympäristössämme. Lue lisätietoja Uusille integraatiototeutuksen tekijöille -ohjeestamme
Aineistokopio sisältää yrityksen tilikausiaineiston. Listauksen muodostettavasta tilikausiaineistosta löydät Aineistokopiopalvelu-ohjeestamme.
Älykkäillä lomakkeilla voit tuoda budjetointitietoja, kirjanpitotietoja, laskutustietoja, palkkalaskemia ja työaikatietoja.
Nordean ja Osuuspankin tililtä lähetetyt aineistot voit perua Pankkiliikennenäkymän kautta Peruuta maksu -linkkiä klikkaamalla. Muiden pankkien osalta olethan yhteydessä suoraan pankkiin.
Laskulla toimitusosoitteen/toimipaikan tiedot ovat puutteelliset. Täydennä tiedot kokonaan tai jätä kentät kokonaan tyhjäksi, jos kaikkia tietoja ei ole saatavilla.
Saapuneet viitesuoritukset tulevat päivittäin, tiliotteelle voit valita haluamasi aikavälin. Aikaväli määritetään pankin kanssa tehtävällä maksuliikennesopimuksella.
Tarkista toimittajan pankkitilin maatieto ja korjaa se oikeaksi. Yleensä näissä tapauksissa maatietona on Finland, vaikka pankkitilin ensimmäiset merkit viittaisivat esimerkiksi Saksaan (DE). Valitse tällöin listalta Germany.