Palkkakortilla näytetään maksetut palkkatiedot ryhmiteltynä palkansaajittain, palkkalajeittain ja palkkajaksoittain. Palkkakortin yläosassa on Palkansaajan tiedot ja niiden alla palkkatiedot. Palkansaajat näytetään raportilla peräkkäin. Palkkakortit löytyvät palkanlaskennan raporteista:

Palkat > Raportit > Palkkakortit

Palkkatietojen rajaaminen

Oletuksena näkymässä ovat kaikkien palkansaajien palkkatiedot kuluvalta vuodelta. Palkkakortin hakua voidaan rajata palkansaajilla tai palkkamallilla sekä Palkanmaksupäivällä tai Palkkajakson loppupäivän perusteella. Kun hakurajaukset on annettu, klikataan "Hae palkkakortit" -painiketta.

Oletuksena nollarivit ovat palkkakortilta piilotettuina, mutta ne saa tarvittaessa näkyviin oikeassa yläkulmassa olevasta toiminnosta "nollarivien näyttäminen".

Palkkakorttien tulostaminen

Palkkakortit voidaan tulostaa hakuehtojen yläpuolella olevasta Tulostin-ikonista.

Käyttöoikeudet

Palkkakortit-näkymään vaaditaan Palkanlaskija-rooli ja Palkanlaskennan Toimintokohtaisista oikeuksista muokkausoikeus kohtaan Palkanlaskenta > Raportointi.