Tilitoimisto pystyy perustamaan Netvisor -ohjelmaan uusia asiakasyrityksiä, mikäli he omaavat tilitoimistossa käyttäjähallitsija (KH) -oikeudet. Tilitoimisto pääsee palvelunhallintaan Yritysvalikko > Palvelunhallinta kautta. Palvelunhallinnasta näet yritykset, joihin sinulla on käyttöoikeus

"Avaa uusi asiakasyritys" -linkki näkyy tilitoimiston käyttäjälle, jolla on KH-rooli tilitoimistoympäristössään.

Uuden suora-asiakkuuden perustaminen tapahtuu Online-ostamisen kautta ja saat siitä seuraavan ilmoituksen: