Netvisorin raporttien tai muiden sivujen tulostusta varten löydät Netvisorin menuvalikon alapuolelta seuraavanlaisen kuvakkeen:

kuvakkeen takaa voit joko avata raportin selaimella katseltavaan muotoon tai muodostaa raportista PDF-tiedoston. Huomaathan, että PDF-dokumentin lukemiseen tarvitset Acrobat Readerin tai muun PDF-katselinohjelman.

PDF-tiedosto

PDF-tiedostoa muodostettaessa voidaan raportin ulkoasua muokata seuraavasti:

Paperikoko

Voit valita muodostettavan pdf-tiedoston suunnan ja koon. Paperikokoa kasvattamalla saat leveät raportit mahtumaan vaivatta muodostuvaan pdf-tiedostoon ilman, että fonttikokoa tarvitsee muokata.

Fonttikoko

Fonttikokoa voidaan muuttaa haluttaessa välillä 6 - 22.

Älä näytä taustavärejä

Oletuksena tämä valinta on käytössä ja raportit tulostuvat valkoiselle pohjalle. Valintarastin poistamalla saat raportille käyttöliittymässä näkyvät harmaat rivikorostukset.

Sovita sivukokoon

Sovittaa sisällön ylempänä valittuun sivukokoon.

Säilytä sivun muotoilu

Tulostaa sivun samalla muotoilulla kuin se on käyttöliittymässä.

Näytä ylätunniste

Päällä oletuksena. Tulostaa sivun oikeaan yläreunaan ylätunnisteeksi yrityksen nimen ja tulostuksen ajankohdan.

Tulostuksen asetuksia muokkaamalla saadaan useimmat raportit tulostumaan siististi pdf-tiedostoon.

Selaimella katseltava muoto

Voit myös valita raportin tulostettavaksi HTML (Hypertext Markup Language) -muodossa, jolloin voit käyttää Internet-selaimesi omia tulosteen muokkaustoimintoja raportin muokkaamiseen. Selaimella katseltavan raportin voit myös halutessasi tallettaa PDF-muodossa, mikäli asennat tietokoneellesi PDF-dokumentteja muodostavan virtuaalitulostimen (esim. CutePDF tai PDFCreator) ja tulostat sivun sillä paperitulostimen sijasta.

Mikäli tulostat raportteja tai laskuja Adobe Readerin kautta, tarkista onhan tulostusvaiheessa pallukka kohdassa "Pienennä ylimittaiset sivut". Tällöin ei esim. osa laskusta jää tulosteen ulkopuolelle