Tarkista löytyykö integraatiossa käytössä olevat ohjelmistorajapintatunnukset tai käyttäjä Netvisorista. Käyttäjän poistaminen yrityksestä poistaa myös ohjelmistorajapintatunnukset ja integraatio lopettaa toimimasta. Integraatio saadaan toimimaan, kun yrityksen käyttäjä luo uudet ohjelmistorajapintatunnukset ja päivittää nämä integraation asetuksiin tai toimittaa integraation toteuttajalle.

Ohjelmistorajapintatunnusten luominen