Integraation käyttöönottoa varten tulee Netvisorissa luoda ohjelmistorajapintatunnukset avaamalla yritysvalikko > "Ohjelmistorajapintatunnukset" ja luoda tunnukset sivun oikean yläreunan painikkeesta "Luo uusi rajapintatunnus". Luotu käyttäjätunniste ja avain toimitetaan integraation toteuttajalle tai lisätään itse integraatioasetuksiin.

Ohjeet tunnusten luomisesta löytyvät ohjesivuilta: Ohjelmistorajapintatunnusten luominen

Tämän lisäksi integraatiolle tulee käydä sallimassa rajapintaresurssien käyttöoikeudet yritysvalikon "Rajapintaresurssien käyttöoikeudet" -näkymästä. Mikäli integraatio löytyy Marketplacesta, sallitaan se nimellä "Valmiiden integraatioiden" alta. Muussa tapauksessa saat integraation toteuttajalta käyttöoikeusavaimen, jolla integraatio sallitaan käyttöön "Räätälöityjen integraatioiden" alta. Tarkemmat ohjeet rajapintaresurssien käyttöoikeuksien sallimisesta löytyy ohjesivuilta: Rajapintaresurssien käyttöoikeuksien salliminen ja poistaminen