Näkymä toimii palkanlaskijan työkaluna ja muistilistana mahdollistaen tehokkaan palkanlaskentaprosessin Netvisorissa.

Palkat -näkymän saat käyttöösi palkanlaskijan oikeuksilla valitsemalla oman nimesi alta Omat asiakkaat - Palkat ja klikkaamalla haluamasi asiakkaat asiakaslistauksesta. Tämän jälkeen palkka-asiakkaasi listautuvat Palkat-näkymään.

Palkat-näkymässä voit lajitella asiakkaita nimen tai vaikka seuraavan palkanmaksupäivän mukaan. Kuvake kertoo, kun kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet ovat tehtyinä vai puuttuvatko esimerkiksi lomapalkkajaksotuksen tositteet. Näkymästä näet myös yhdellä silmäyksellä, jos asiakkaiden Netboxissa on lukemattomia viestejä ja onko verotilisiirrot maksettu.

Omat asiakkaat (palkat)

Seuraava palkanmaksupäivä: Näkymä näyttää yrityksen seuraavan palkanmaksupäivän.

Netboxi viestit: Netvisor -käyttäjä voi lähettää palkanlaskijalle viestejä ja liitteitä Netboxiin. Näkymä näyttää lukemattomien Netboxi viestien lukumäärän.

Palkkalaskelman hyväksyntä: Näytetään hyväksymättömien palkkalaskelmien määrä. Jos hyväksyntä ei ole käytössä, näytetään näkymässä lukko painike.

Maksatus palkat/Tilisiirrot: Näkymä näyttää onko palkkalaskelmia maksamatta. Mikäli palkkoja on maksamatta, näytetään oranssi kolmio, jos kaikki on kunnossa, näytetään vihreä oikein merkki, kun maksu on saapunut tiliotteelle ja tapahtuma on kuitattu maksetuksi. Näkymä näyttää myös onko työnantajasuorituksista muodostettuja tilisiirtoja maksamatta. Mikäli tilisiirtoja on maksamatta, näytetään oranssi kolmio, mikäli maksu on myöhässä, näytetään punainen huutomerkki. Jos kaikki on kunnossa, näytetään vihreä oikein merkki, kun maksu on näkyvillä tiliotteella ja tapahtuma on kuitattu maksetuksi.

Palkkatietoilmoitukset: Näkymä tarkistaa onko palkkatietoilmoituksia lähettämättä.

Tilityksen maksatus: Näkymä tarkistaa onko tilitykset maksettu. Tilityksiä ovat mm. jäsenmaksut, ulosotot jne. Myös käsin merkitty maksetuksi -tilainen tapahtuma käsitellään maksettuna.

Kirjanpito Tosite/velvoitteet: Tarkistaa onko palkkalaskelmasta muodostunut tosite. Mikäli palkkalaskemille ei ole muodostettu tositetta, näytetään oranssi kolmio, jos kaikki on kunnossa, näytetään vihreä oikein merkki. Velvoitteet katsoo lomapalkkajaksotuksen tositetta. Mikäli lomapalkkajaksotukselle ei ole muodostettu tositetta, näytetään oranssi kolmio, jos kaikki on kunnossa, näytetään vihreä oikein merkki

Erillisilmoitukset: Tarkistaa onko erillisilmoitukset tehty ja lähetetty tai merkitty käsin toimitetuksi.

Sujuvampi arki (palkat)

Aktiiviset palkansaajat: Näyttää monellako palkansaajalla on palkanlaskentapalvelu päällä.

Verkkopalkka %: Näyttää prosenttiosuuden yrityksen verkkopalkkalaskelmien osuudesta.

Yrittäjäpalkka: Näyttää montako yrittäjäpalkkaa yrityksessä on käytössä.

Palkkojen hyväksyntä-toiminto käytössä: Näyttää käyttääkö yritys palkkojen hyväksyntää.