Painajaistilit-näkymässä voidaan seurata haluttujen kirjanpidon tilien saldoa.

Painajaistilien numerot (kirjanpitotilit) valitaan joko klikkaamalla vihreästä kuvakkeesta Valitse painajaistilit tai näkymän yläosassa olevasta Ratas-ikonista, joka avaa valintaikkunan:

Tilit voidaan hakea joko tilinumeron tai tilin nimen perusteella. Lista filtteröityy sitä mukaan, kun kirjoitetaan numeroa tai nimeä. Tilejä voi valita maksimissaan 8 kappaletta. Valitse haluamasi tilit ja sulje valintaikkuna yläkulman ruksista tai klikkaamalla harmaalta alueelta:

Tiedot päivittyvät Painajaistilit-näkymään heti valinnan jälkeen.

Tilien järjestystä voidaan muuttaa avaamalla valintaikkuna ja raahaamalla tili-tieto toiseen kohtaan

Tieto päivittyy näkymään samantien ja klikkaamalla tiliä voi katsoa kyseisen tilin tilikohtaisia kirjauksia.