Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Suljetut tehtävät pois työajankirjaus-näkymästä

16-08-2018 10:36 am tekijä Anonymous

Työajan kirjauksen yhteydessä on mahdollista valita jo suljettu tehtävä. Suljettu tehtävä näkyy listassa toki vaalean harmaana, mutta on edelleen valittavissa. Tämä ei ole hyvä, koska tunteja voi epähuomiossa kirjautua näille jo suljetuille tehtäville.
Kehitysehdotus: työajankirjaus-näkymässä tulee näyttää vain aktiiviset tehtävät.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar