Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

SEURANTAKOHDE OSTOLASKUJEN TALLENNUKSEEN

11-01-2018 9:45 am tekijä Anonymous (Päivitetty 11-12-2019 tekijä Anonymous)

Tästä on jo aiempi kehitystoive Seurantakohteen valinta mahdolliseksi ostolaskulla Kannattaa käydä laittamassa äänet sinne, ettei hajaudu liikaa.


A

Anonymous

12-01-2018 1:51 pm tekijä Anonymous

On äänestetty sitäkin, kun ei vaan mitään tapahdu vaikka kuinka äänestää Smiley Happy

J

Jani Korhola

21-11-2018 10:33 am tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Arkistoin idean täältä Communitysta,  mutta kuten jollekin toiselle tekemällesi tiketille taisinkin jo vastata että seurantakohteen asetus on tulossa ainakin jaksotuksen yhteyteen ja mietimme vielä erikseen että lisätäänkö tämä myös ostolaskulle.

A

Anonymous

11-12-2019 3:11 pm tekijä Anonymous

Hei, 

tämähän ei ole tullut jaksotuksen yhteyteen? 

A

Anonymous

12-11-2021 7:20 pm tekijä Anonymous

Ostolaskujen tallennukseen pitäisi ehdottomasti saada seurantakohteet. Tase-erien kalustot ostetaan yleensä ostolaskuilla jolloin seurantakohde lisäys olisi todella järkevä laittaa jo ostolaskun tallennusvaiheessa eikä siten että muodostunutta tositetta korjataan. Samoin jos joudut korjaamaan ostolaskuriviä niin taas korjataan tositteelle seurantakohde. Tiliotteiden käsittelykin on nopeampaa kun laskut pyöritetään ostoreskontran puolella eikä tilisiirtoina.

Seurantakohde on todella hyvä monissa kohdissa (saamiset osakkailta ja omaisilta, lainat jne.) mutta voi olla että tuota ei osata riittävästi käyttää. Ainakin itse en alkuvaiheessa Netvisorin käyttöä ymmärtänyt tuon hyötyjä esim. tase-erittelyyn.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar