Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Laskentakohde pakolliseksi tileille

06-11-2017 3:06 pm tekijä Anonymous

Muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella tähän mennessä isoin puute Netvisorissa on, ettei tilin asetuksiin tai massana ole mahdollista asettaa pakollista laskentakohdetta. Helpoin olisi, jos asetuksen voisi tallentaa esim. tietylle tilivälille tai tiliryhmälle, mutta tilikohtainenkin mahdollisuus auttaisi (tällöin tietysti pakollisuus olisi asetettava yksitellen kaikille halutuille tileille).


5 person gillar idén
Svara

A

Anonymous

01-08-2018 12:26 pm tekijä Anonymous

Sama tarve meillä

A

Anonymous

09-08-2018 7:14 am tekijä Anonymous

Täälläkin olisi tästä ominaisuudesta hyötyä.

A

Anonymous

24-10-2018 3:35 pm tekijä Anonymous

Kyllä ehdottomasti olisi tarpeellinen ominaisuus.

Marja-Liisa Lohtander

02-01-2019 10:38 am tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei Kati, 

tähän on tullut toiveita usealta taholta ja tämä on nostettu työlistallemme. Aikataulu toteutukselle on toistaiseksi avoin. 

A

Anonymous

15-01-2019 3:16 pm tekijä Anonymous

Onko työlistalla myös toiminto sille, että kirjanpidon tilille voisi laittaa oletuslaskentakohteen? Tästä on kirjoiteltu aika ajoin että alv-tositteen mukana tulee pyöristyseroja jotka jäävät kohdistamattomiin tapahtumiin. Pitää käydä tekemässä se ei suositeltu kuukauden avaus ja käydä lisäämässä pyöristyseroille laskentakohteet. Pahimmassa tapauksessa avauksen aikana lipsahtaa joku lasku avoimelle kaudelle josta on jo annettu alv-ilmoitus. 

A

Anonymous

15-01-2019 5:40 pm tekijä Anonymous

Kati Leppänen: erittäin hyvä pointti, turhaa availua ja laskentakohteiden lisäilyä!

L

Leena Toivonen

26-01-2022 4:42 pm tekijä Leena Toivonen

Netvisoria on tullut käytettyä jo yli 15 vuotta ja tämänkin toiveen (pakotetusta laskentakohteesta) olen tänä aikana esittänyt useaan kertaan, mutta eipä tunnu mitään tapahtuvan.  Johtopäätös on, että eipä kai Visman päässä ketään kiinnosta. Kaikkein ärsyttävintä on, kun laskentakohteita joutuu lisäilemään automaattisesti muodostuneille tositteille asiakkaiden jäljiltä (esim. myyntilaskut ja eScanin kautta muodostuneet kuitit). Lisäksi laskentakohde jää tulematta automaattisesti muodostuville tositteille, kun ostolaskujen alennukset kirjautuvat. Alennustositteilla myös alv:it menevät iloisesti väärin, kun ohjelma ei tunnista yhteisöhankintojen alennuksia. Mutta eipä näy ulkomaanhankintoja alennuksia muilla yrityksillä olevan, kun tämänkään epäkohdan korjaaminen ei ketään kiinnosta.


1 person gillar detta
M

Maarit Hulkko

31-01-2022 12:28 pm tekijä Maarit Hulkko

Samaa mieltä Leenan ja muiden kanssa tästä, ettei näitä kehitysehdotuksia saa läpi ja aina on syy, että liian vähän saanut kannatusta. Samaa menee tilikausiarkiston kansiorakenne. Asiasta on vaikka kuinka monta aloitusta mutta vuosia on jo vastattu, ettei ole tälle antaa aikataulua.


1 person gillar detta
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar