Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Palkkalaskelmien peruutuksen massatoiminto

22-02-2016 2:11 pm tekijä Anonymous

Heippa,

Netvisorissa on pikkuhiljaa kaikenlaista hienoa massatoimintoa, mutta palkkalaskelmia ei vielä(kään) saa peruutettua massana.

Voisiko kuvitella että jossain vaiheessa palkanlaskentaprosessissa saisi palkkalaskelmia peruuteltua saman tapaisen toiminnon avulla kuin esim. valitaan kaikki ja merkitään käsitellyiksi??

Nopeuttaisi huomattavasti palkkojen käsittelyä peruutustapauksissa jos vaikka palkka-aineisto tulee ajon teon jälkeen korjattuna.


A

Anonymous

04-04-2016 3:15 pm tekijä Anonymous

Tämä olisi hyödyllinen! Teen yleensä joulukuun alussa koelaskennan ja tavanomaisesti useilla menee vero lisäprosentille jolloin pyydän heiltä uudet verokortit - ja perun koko koelaskennan. Muutenkin pitäisi olla mahdollista valita usean työntekijän laskelma jotka peruuttaa kerralla eikä niin että jokainen pitää erikseen rastittaa ja odottaa kun peruuntuu ja sitten seuraava. Siihen menee iäisyyksiä kun on useita tehtävänä yhdellä kertaa.

A

Anonymous

18-05-2016 12:09 pm tekijä Anonymous

Lisäksi tämä toimento on tarpeellinen asiakkailla, joilla viedään varsinaisen laskennan jälkeen jakokäyrät laskelmille eli palkkalaskelmat joudutaan tekemään uudelleen.

S

Sini Alamäki

20-01-2017 2:52 pm tekijä Sini Alamäki

Hei

Tänä vuonna tulemme panostamaan erityisesti palkanlaskennan tehostamiseen ja sujuva korjaamisprosessi on osa tätä uudistustyötä. Tämä ehdotus tullaan siis huomioimaan osana kokonaisuudistusta.

Alkuvuoden aikana koostamme muutostarpeita ja teemme suunnilmat ja loppuvuodesta käytetään aikaa teknisten muutosten tekemiseen. Muun muassa täällä Communityssä tulette näkemään aiheeseen liittyviä kyselyitä ja keskusteluja, joihin kannattaa omia ajatuksiaan tuoda esiin oman työn tehostamiseksi.

S

Sini Alamäki

10-10-2017 2:12 pm tekijä Sini Alamäki

Hei

Valitettavasti palkkapuolella alkuvuoden arviot ovat heittäneet suunnitellusta. Erityisesti lomalaskennan kompleksisten muutosten kanssa painiminen on vienyt arvioitua enemmän aikaa.

Palkkaprosessin uudistaminen tulee olemaan seuraava suuren kokoluokan muutoksemme, jossa tämä korjaamisen massatoiminto ollaan edelleen toteuttamassa. Suunnitelmissamme on päästä koko peruuttamisesta tilanteissa, joissa korjaaminen on mahdollista kyseisessä vaiheessa.

Palkkaprosessia varten olemme keränneet käyttötarpeita ja oman näkemyksensä ehtii edelleenkin esittää tällä sivulla: Palkat - Palkanlaskennan tehostaminen

A

Anonymous

13-06-2019 10:03 am tekijä Anonymous

Mitenhän tämä massaperuutusmahdollisuusasia etenee? Viimeksi eilen piti napsutella pitkä lista laskelmia takaisin kun napsasin vahingossa "Merkitse tulostetuksi" -nappia..

A

Anonymous

13-04-2021 10:22 am tekijä Anonymous

@Sini Alamäki onko tästä tullut mitään uutta tietoa?

S

Sini Alamäki

13-04-2021 11:04 am tekijä Sini Alamäki

Hei Josefiina 

 

Omat tehtäväni ovat siirtyneet täysin meidän mobiilikehityksen puolelle. @Raisa Ruokonen on parempi vastaamaan tähän kysymykseen. 

 

Tosiaan tuolloin muutama vuosi sitten suunnitelmissa oli palkanlaskennan prosessin tehostaminen, mutta tulorekisteriuudistus dead lineineen ottikin yllättävän paljon aikaa ja silloin näistä muista hankkeista jouduttiin luopumaan. Oli vaan jäänyt tänne päivittämättä ehdotukseen, että siirtyy odottamaan tulevaa. Pahoittelut siitä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar