Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

OSINKOJEN VUOSI-ILMOITUKSET

27-01-2017 11:12 am tekijä Anonymous

Olisiko Netvisorin kautta mahdollista saada myös osinkojen vuosi-ilmoitukset lähetettäväksi?


S

Sini Alamäki

25-10-2017 11:04 am tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Tavoitteenamme on toteuttaa muutoksia, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakaskunnallemme. Lähestyvän tulorekisterin myötä olemme linjanneet, ettemme lähtökohtaisesti tee kehitystyötä nykyisiin ilmoituksiin vaan tulemme käyttämään tuotekehityksen paukkumme sinne, missä muutosten hyöty on pidempiaikainen. Tulorekisterin vaatimusten toteuttamisen myötä tulemme käymään läpi ilmoittamisen velvoitteet ja selvitämme, miten nämä ovat jatkossa käsiteltävissä.

Siirrän ehdotuksen arkistoon.

S

Saana Ojansivu

08-02-2023 4:24 pm tekijä Saana Ojansivu

Palailen vielä tähän ehdotukseen, kun se tuli Googlella vastaan. Osinkojen vuosi-ilmoitustahan ei tehdä tulorekisteriin ja se on muutenkin uudistunut, joten olisiko hyvä hetki selvittää tätä uudelleen..?


1 person gillar detta
N

Niina Paasonen

10-03-2023 8:54 am tekijä Niina Paasonen

En tiedä onko tämä kehitteillä verottajalla, mutta vaikka jonain päivänä tämän ilmoituksen saisi tehtyä Omaverossa, niin siltikin olisi näppärämpää, jos saisi tehtyä Netvisorista. Erikoista, että tälle ei ole tullut enempää kannatusta.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar