Starta ett nytt ämne
K

Kaisa Särkkä-Pakkala

Helppo listaus käyttöoikeuksista

08-12-2022 8:27 am tekijä Kaisa Särkkä-Pakkala

Eletään taas sitä aikaa vuodesta, kun tilintarkastajia kiinnostaa käyttäjien oikeudet Netvisor-ympäristöihin. Nykyisellään pyynnöt täytetään lähinnä kuvakaappauksilla, koska muuta toimivaa tapaa tähän ei ole keksitty. Sekin on aika kökkö tapa esim. yrityksessä, jossa on kymmeniä käyttäjiä, joista useimmilla "Toimintokohtaiset oikeudet". Jotta tilkkari oikeasti tietäisi mitä ko henkilö pystyy tekemään tai jättämään tekemättä, pitäisi jokainen tällainen käyttäjä vielä avata erikseen. 


Reskontrapuolen oikeudet voi onneksi hanskata nillä kuvakaappauksilla, mutta olisiko mitenkään mahdollista lisätä Netvisoriin työkalu, jolla voisi helposti listata henkilöiden käyttöoikeudet esim. Excel-tiedostoksi?1 kommentar

H

Heli Rutanen

Visma

09-12-2022 1:18 pm tekijä Heli Rutanen

Kiitos arvokkaasta ideastasi ja palautteesta koskien Netvisorin käyttöä. Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen. Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden/kouluttajien tietoon ja otamme tämän huomioon siinä kohtaa, kun kehitämme Netvisoria. Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar