Starta ett nytt ämne
A

Antti Tolvanen

Tarjouksella ei pidä olla pakollista toimituspäivää

02-01-2023 2:37 pm tekijä Antti Tolvanen

Tuotetta tarjottaessa pitää nyt määrittää myös pakollisena toimituspäivä.  Miten se voisi olla tiedossa, kun tarjottaessa ei ole tiedossa milloin itse tuote edes tilataan? 


Toiseksi, tarjoukselle tarvitaan toimitusaika, joka riippuu tilauspäivästä tms. Esimerkiksi toimitusaika on "2 viikkoa tilauksesta", tai "2 päivää käsirahan maksamisesta". 


Nyt käytössä oleva toimituspäivä on linkitetty kalenteriin, jolloin siihen ei voi syöttää tekstiä, vain valita kalenteripäivän.


Tarjoukset näyttävät hoopoilta, jos tarjouksille pitää erikseen kirjoittaa että valittu toimituspäivä (esim tarjouksen päivä) tulee jättää huomiotta ja itse toimitusaika tulee erillisenä tekstinä. 


Helpoin tämä olisi korjata niin että (valinnaisesti) toimituspäivän pakollisuuden saisi pois. Mieluiten korjauksessa saisi asetuksista valita kalenteripäivän (toimituspäivä) ja vapaatekstikentän (toimitusaika) välillä.3 person gillar idén
Svara
1 kommentar

R

Reetta Jäppinen

Visma

11-01-2023 9:19 am tekijä Reetta Jäppinen

Hei Antti!


Kiitos palautteesta koskien Netvisorin käyttöä. Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen.


Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden tietoon. 


Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa. Kiitän kiinnostuksestasi Netvisorin kehittämistä kohtaan!


Terveisin, Reetta / Netvisor

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar