Starta ett nytt ämne
Kassavirtaennusteeseen lisää hallittavuutta

V

Hei,

Olisiko kassavirtaennusteeseen mahdollista saada jollain tavalla lisää hallittavuutta? 

Nyt järjestelmä ilmeisesti laskee, että myyntitilaus laskutetaan aina kerralla tilauksen päiväyksen mukaan, kun ainakin meillä laskutus tyypillisesti tapahtuu tilausrivikohtaisen toimituspäivän mukaan. 


t. Vesa


3 person har denna fråga
Svara

M

Hei Vesa!


Kiitos ideastasi. Myyntitilaukset näkyvät kassavirtaennusteella tilauspäivämäärän mukaisesti ja mikäli tilaus laskutetaan osissa, näkyy myyntitilaus kassavirtaennusteella niin pitkään kunnes koko tilaus on laskutettu. Kirjaan tästä meille kehitystoiveen tuotekehitykseemme tiedoksi.


Mukavaa syksyn jatkoa! 


Mirka / Netvisor

T

Hei, kassavirtaennuste ei ole tällä nykyisellä logiikalla ollenkaan toimiva. Ehdottamasti pitäisi nousta ennusteelle tilausrivin mukaisella toimituspäivällä + maksuehdolla. Tilausriveillä voidaan käsitellä projektin laskutusta jossa summat ovat suuriakin ja ajallisesti projekti voi kestää kaksi vuotta.


2 person gillar detta
M

Hei, Samaa mieltä. Tällä hetkellä kassavirtaennustetta ei voi käyttää, koska ei tuo tilauksen rivikohtaista toimituspvmäärän mukaista kuluennustetta oikein. Ostotilausraportille olette sen jo saaneet toimimaan, toivottavasti tämä tulee myös kassavirtaennusteelle mukaan.


2 person gillar detta
M

Hei! Kiitos viestistä ja kehitystoiveista. Tästä on kirjattu tuotekehityksellemme kehitystoive :)


Mirka / Netvisor-tuki

M

Hei,

Onko kassavirtalaskelmaan tulossa toivottua muutosta?

M

Hei Marjut!


Kiitos viestistäsi. Lähiaikoina kassavirtaennusteeseen ei ole suunnitelmissa tehdä vastaavanlaista muutosta eli kehitystoiveen toteuttamiselle ei vielä tässä vaiheessa ole antaa aikataulua. Tiedotamme tuotetta koskevista uudistuksista täällä Communityssä Tuoteuutiset-osiossa. 


Mukavaa viikonjatkoa! :)


Mirka / Netvisor-tuki

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu