(Ostot > Tilisiirrot > Uusi tilisiirto)

 

Tilisiirtojen valuuttana käytetään Netvisorissa aina euroa. Tilisiirtoja on mahdollista tehdä ainoastaan euromaksualueelle. Tilinumero pitää olla IBAN -muotoinen. Mikäli halutaan tehdä valuuttamaksu, on se käsiteltävä ostolaskuna. Tilisiirtoa muodostettaessa ovat tähdellä merkityt kentät pakollisia ja tilisiirrossa on oltava mukana joko viitenumero tai viesti. Molempia on myös mahdollista käyttää, kun valitaan kohta "Viesti + viite".

Viitteeseen voi syöttää RF-viitteen. Toistaiseksi Netvisor ei tue pikamaksua tilisiirrossa, eikä myöskään ostolaskulla.

Tilisiirtojen maksimimerkkimäärät kenttäkohtaisesti ovat:

Viesti kannassa max. 200 merkkiä
Saajan nimi max. 100 merkkiä
Osoite max. 70 merkkiä
Postitoimipaikka max. 50 merkkiä
Postinumero max. 8 merkkiä
Saajan tilinumero (IBAN) max. 35 merkkiä
Saajan BIC-koodi max. 20 merkkiä

Jotta tilisiirtoja voi maksaa, tulee käyttäjällä olla asetettuna toimintokohtaisissa oikeuksissa kohdassa "Maksatus" muokkausoikeudet 

ja Myynti- ja ostoreskontran oikeuksissa täppä kohdassa "Tilisiirtojen maksaja"


Tilisiirron viestikentässä ei tule käyttää erikoismerkkejä, eikä enter -painiketta, nämä voivat aiheuttaa virheen sanoman käsittelyssä pankin puolella.

 

Tilisiirrot ja tiliöintisäännöt

Tilisiirtojen luomisessa on mahdollista käyttää ennalta määriteltyä tiliöintisääntöä. Jos haluttu tiliöintisääntö puuttuu, pääsee uuden säännön luomaan Sääntöjen hallinta -linkistä. Tarkemmat ohjeet tiliöintisääntöjen hallinnasta löytyvät täältä.

Luotu tiliöintisääntö ei automaattisesti tiliöi tilisiirron maksua silloin kun se on näkyvillä tiliotteella. Mutta kun tiliotteella painaa "Hae tiliöintisäännöt" -linkkiä, tulee tämä luotu sääntö oletuksena kyseisen rivin osalta valittavaksi ja rivin voi tiliöidä tämän säännön avulla, tai halutessaan vaihtaa toiseen soveltuvaan tiliöintisääntöön, mikäli tälläinen on olemassa. 

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.