Palkkakortilla näytetään maksetut palkkatiedot ryhmiteltynä palkansaajittain, palkkalajeittain ja palkkajaksoittain. Palkkakortin yläosassa on Palkansaajan tiedot ja niiden alla palkkatiedot. Palkansaajat näytetään raportilla peräkkäin. Palkkakortit löytyvät palkanlaskennan raporteista:

Palkat > Raportit > Palkkakortit

Palkkatietojen rajaaminen

Oletuksena näkymässä ovat kaikkien palkansaajien palkkatiedot kuluvalta vuodelta. Voit rajata palkkakortin hakua palkansaajilla, palkkamallilla sekä Palkanmaksupäivällä tai Palkkajakson loppupäivän perusteella. Kun hakurajaukset on annettu, klikkaa "Hae palkkakortit" -painiketta.

Oletuksena nollarivit ovat palkkakortilta piilotettuina, mutta saat ne tarvittaessa näkyviin oikeassa yläkulmassa olevasta toiminnosta.

Palkkakorttien tulostaminen

Palkkakortit voi tulostaa hakuehtojen yläpuolella olevasta Tulostin-ikonista.

Käyttöoikeudet

Palkkakortit-näkymään vaaditaan Palkanlaskija-rooli ja Palkanlaskennan Toimintokohtaisista oikeuksista muokkausoikeus kohtaan Palkanlaskenta > Raportointi.