Netvisorin Matkat -osiossa käsitellyistä matka- ja kululaskuista muodostuu palkkatietoilmoitus tilanteissa, joissa laskulla on käytetty tulorekisterin tulolajiin kohdistettua kululajia. Automaattisesti muodostuva palkkatietoilmoitus voidaan lähettää suoraan ohjelmasta Tulorekisteriin.

Matka- tai kululaskun luominen tapahtuu valikosta Matkat > Uusi matkalasku. Kun matka- tai kululasku on luotu, kuitattu, (asiatarkastettu) ja hyväksytty, se siirretään maksuun. Jos matkalaskut käsitellään ohjelmassa suoraan tilisiirtona maksuun, ne vahvistetaan maksettavaksi pankkiin valikosta Matkat > Maksa matka- ja kululaskuja.

Maksuun vahvistettava matkalasku valitaan ruksilla ja jatketaan vahvistusnäkymään. Vahvistusnäkymällä on "Näytä palkkatietoilmoitus" -painike, josta voi esikatsella matka- tai kululaskusta muodostunutta palkkatietoilmoitusta. Näkymällä on myös "Maksa ja lähetä palkkatietoilmoitukset" tai "Maksa (älä lähetä ilmoituksia) -painikkeet.

Matkalaskusta muodostuneet palkkatietoilmoitukset löytyvät maksamisen jälkeen valikosta Palkat > Palkanlaskenta > Palkkatietoilmoitukset > "Matkalaskut" -otsikon alta.

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.