Perusyritys on se yritys, mihin käyttäjä on alun perin perustettu Netvisorissa. Käyttäjien perusyrityksen näkee Käyttäjät ja roolit -listauksen perusyritys sarakkeesta. Mikäli käyttäjän perusyrityksenä näkyy ***, tarkoittaa tämä sitä, että käyttäjän perusyrityksenä on sellainen yritys, johon itsellä ei ole käyttöoikeuksia.

Mikäli käyttäjältä poistetaan oikeus hänen perusyritykseensä, ei hän pääse kirjautumaan mihinkään muuhunkaan yritykseen, vaikka hänellä olisikin niihin oikeuksia, ennenkuin uusi perusyritys on asetettu käyttäjän itsensä toimesta tai poikkeustapauksissa Netvisor asiakastuen toimesta. Mikäli kirjautuminen estyy perusyrityksen vuoksi,  käyttäjälle tulee ponnahdusikkuna kirjautuessaan Netvisoriin seuraavan kerran, josta hän voi valita itselleen uuden perusyrityksen.

Mikäli käyttäjä pääsee kirjautumaan, mutta perusyritys on tarpeen vaihtaa, esimerkiksi uuteen työnantajayritykseen, olkaa tällöin yhteydessä Netvisorin asiakastukeen. Myöskin mikäli entinen perusyritys on ollut tilitoimisto, tulee perusyritys muuttaa tuen kautta.

Mihin perusyritys vaikuttaa?

Chat

Chat on käytössä perusyrityksessäsi. Lisätietoja: Netvisor Chat

eScan

Mikäli sähköpostiosoite on tallennettu käyttäjän järjestelmäviestinnän tietoihin, eScan-aineiston lähetys kohdistuu käyttäjän perusyritykseen. Lisätietoja: eScan -aineiston tuonti sähköpostitse

Käyttäjän sähköpostiosoitteen voi lisätä myös "eScan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteet" -näkymään toisen käyttäjän toimesta, mutta lisääjällä tulee olla sama perusyritys kuin kyseisen sähköpostiosoitteen käyttäjällä. Lisätietoja: Miksi en voi lisätä sähköpostiosoitetta eScan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteisiin?

Tilinpäätöksen allekirjoittaminen

Mikäli Tilinpäätöksen toteuttaja-kenttä jätetään tyhjäksi, kenttään tulee tilinpäätöksen toteuttaneen henkilön perusyritys, Käsin kirjoittamalla kenttään saadaan tasekirjalle näkyviin haluttu teksti. Lisätietoja: Tilinpäätöksen asetukset

Tilintarkastajat Netvisorissa

Tilintarkastajien perusyrityksenä tulisi olla Netvisor Tilintarkastajat, jotta tilintarkastaja voidaan myöhemmin lisätä ongelmitta muihinkin yrityksiin tilintarkastajaksi. Mikäli tilintarkastajan lisäämisen jälkeen tilintarkastajan perusyrityksenä on jokin muu kuin Netvisor Tilintarkastajat, olettehan yhteydessä Netvisor asiakastukeen perusyrityksen korjausta varten. Käyttöoikeuden määräaikaisuus toimii myös tilintarkastajavaltuutuksen veloitusperusteena, mikäli tilintarkastajan perusyritys on "Netvisor tilintarkastajat". Lisätietoja: Tilintarkastajan ja verotarkastajan käyttöoikeudet