Resurssi: purchaseinvoiceaccrual.nv

HTTP-metodi: POST

Ostolasku voidaan jaksottaa antamalla jaksotukselle alku- ja loppuajankohta tai alkuajankohta ja jakokäyrä. Ajankohdat annetaan kuukausi-vuosipareina. Jaksotuksen loppuajankohta ei voi olla ennen alkuajankohtaa ja alkuajankohta voi olla aikaisintaan laskun kirjauspäivän kuukausi. Ostolaskua ei voi jaksottaa lukitulle kaudelle.

Mikäli käytetään jakokäyrää, jaksotukselle voidaan määrittää kuukausikohtaiset prosenttiarvot. Mikäli käytetään alku- ja loppuajankohtaa, jaksotetaan tasaprosentilla annetulle aikajaksolle. Esimerkiksi 3/2021 - 4/2021 jaksottaa laskun rivit maalis- ja huhtikuulle 50%:lla.

Rajapinta ei luo oletuksena jaksotusta, mikäli laskulla on olemassaoleva tosite tai jaksotus. Mikäli haluaa muokata olemassaolevaa jaksotusta tai jaksottaa jo tiliöidyn laskun, tulee käyttää parametria:

<removeexistingaccrual>true</removeexistingaccrual>

Mikäli ostolaskulla ei ole aiempaa tositetta tai jaksotusta, parametrilla removeexistingaccrual=true ei ole vaikutusta.

Tuotavat tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena XML:nä (POST-data):

TasoElementtiMuoto ja pituusIlmentymiäKuvausEsimerkki
rootrootAggregaatti1
1purchaseinvoiceaccrualAggregaatti1Ostolaskun jaksotus
2invoiceidentifierAggregaatti1Ostolaskun tunniste, joko ID tai laskunumero
3netvisorkeyNumeerinen0...1Ostolaskun ID123
invoicenumber
Merkkijono0...1Laskunumero123
2accrualruleAggregaatti1Jaksotussääntö
3removeexistingaccrual
Boolean
0..1Yliajetaanko mahdollinen aiempi jaksotustrue
3startmonthNumeerinen1Jaksotuksen aloituskuukausi12
3startyearNumeerinen1Jaksotuksen aloitusvuosi2021
3endmonthNumeerinen0...1Jaksotuksen lopetuskuukausi12
3endyearNumeerinen0...1Jaksotuksen lopetusvuosi2021
divisioncurvename
Merkkijono maks. 250
Jakokäyrän nimi (oltava yksilöllinen)
Poistot