Resurssi: employeesalaryparameters.nv

HTTP-metodi: POST

Sanomalla voi tuoda osan palkkaperusteista (1-24 kpl kerralla) ja toisella sanomalla eri osan palkkaperusteista. Palkkaperusteisiin joita sanomalla ei ole määritettynä ei tehdä muutoksia.

Jos palkkaperuste halutaan asettaa nollaksi tai sen arvoa halutaan päivittää, annetaan value-elementissä uusi arvo. Mikäli olemassaolevan palkkaperusteen arvo halutaan poistaa kokonaan, value-elementtiä ei anneta sanomalla.

Tämä resurssi vaatii toimiakseen rajapintatunnuskäyttäjältä palkanlaskijan roolin (P-rooli).

Tuotavat tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena xml:nä (POST-data):

TasoElementtiMuoto ja pituusIlmentymiäKuvausEsimerkki
RootrootAggregaatti 1
1employeesalaryparametersAggregaatti 1
2employeeidentificationTeksti1Palkansaajan tunniste123456-123A
Attr.TypeTeksti1Linkitystyyppi (palkansaajan numero, suomalainen henkilötunnus tai Netvisorin tietokanta-id), number, pin tai netvisorkey1
2salaryparametersAggregaatti1
3salaryparameterAggregaatti1..24
4rationumberNumero1Palkkaperusteen palkkalajin numero (yrityskohtaiset palkkalajit). Palkkalajin lähde tulee olla Netvisorissa "Palkansaajan perustiedot"123
4valueDesimaaliluku0..1Palkkaperusteen arvo12,30