Netvisor varasto by Rackbeat on varastonhallinnan järjestelmä ja sen saa käyttöön Netvisorin Professional-paketin lisäominaisuutena. Käytön aloituksesta on kerrottu tarkemmin täällä. Rackbeatissa hoidetaan kaikki materiaalinhallintaan liittyvät toiminnot, kun taas Netvisor vastaa taloushallintoon liittyvästä toiminnasta. Loppuasiakkaat (yrittäjä, myyjä, ostaja, varastohenkilö) työskentelevät Rackbeatin käyttöliittymässä tai mobiilisovelluksessa. Taloushallinto (kirjanpitäjä, palkanlaskija, reskontranhoitaja) työskentelevät Netvisorin käyttöliittymässä. Loppuasiakas käyttää Netvisoria ostolaskujen maksamiseen, niiden ostolaskujen hyväksymiseen, joita ei voida hyväksyä automaatiolla, kassavirran seuraamiseen sekä matka- ja kululaskuihin.

Hinnoittelu

Rackbeatin avaus on maksutonta. Tämän lisäksi integraatiorajapinta ja Rackbeatiin lisätyt käyttäjät ovat maksuttomia. Rackbeatin käytöstä veloitetaan Netvisorin hinnaston mukainen kuukausimaksu. Kuukausimaksu määräytyy yrityksen liikevaihtoluokan mukaan.

Irtisanominen

Rackbeatin irtisanomisaika on kolme kuukauta ja tämä lasketaan siitä hetkestä, kun palvelusta lähetetään irtisanomispyyntö. Palvelu poistuu automaattisesti käytöstä kolmen kuukauden kuluttua. Rackbeat ei poistu suoraan jos irtisanoo Netvisorin, vaan irtisanominen tulee tehdä erikseen Rackbeatin osalta.

Irtisanominen tehdään Rackbeatin kautta. Ensin kirjaudutaan ohjelmaan ja sitten valitaan oikeasta yläreunasta Yrityksen nimi > Yrityksen perustiedot ja asetukset. Avautuvassa näkymässä valitaan "Edistyneet asetukset" -välilehti. Näkymän alalaidassa on "Sulje palvelu" -linkki.

Linkkiä klikkaamalla avautuu näkymä, jossa palvelun sulkeminen varmistetaan

Tämän jälkeen tulee ilmoitus, että sulkemisilmoitus on otettu vastaan.

Rackbeatin puolella ei ole käytössä kustannuspaikkoja/laskentakohteita. Jos kuitenkin laskentakohteet laitetaan asiakkaan tai tuotteen taakse Netvisorissa, niin nämä nousevat sieltä myyntilaskulle, joka lähetetään Netvisorista.

Alla nähdään, kummassa ohjelmassa päivitetään tietoja, kun käytössä on sekä Rackbeat että Netvisor.

Asia

Master

Tuotetiedot

Rackbeat

Asiakastiedot

Rackbeat

Toimittajatiedot

Rackbeat

Myyntitilaukset

Rackbeat

Ostotilaukset

Rackbeat

Reskontrat

Netvisor

Kirjanpito

Netvisor

Laskentakohteet

Netvisor