Kopioi valitut rivit

Rivejä voidaan kopioida muille osallistujille. Tämä tapahtuu valitsemalla kopioitavat rivit ja painamalla "Kopioi valitut rivit" -linkkiä. Toiminnosta avautuu ikkuna, josta voidaan valita osallistujat, joille valitut rivit kopioidaan. Useamman palkansaajan valinta onnistuu valitsemalla henkilöitä listalta pitämällä Ctrl-painiketta pohjassa.

Jos rivillä on laskentakohteita ja ne halutaan korvata sen palkansaajan oletuslaskentakohteilla, jolle rivi kopioidaan, voidaan valita "Aseta laskentakohteet käyttäjien takaa -valinta". Kopioimalla muodostuneet uudet rivit tulevat aina keskeneräisiksi riveiksi.

Kulurivin palauttaminen ja poistaminen

Kulurivi voidaan palauttaa takaisin edelliseen vaiheeseen valitsemalla rivin perässä olevasta punaisesta nuolesta.

Ennen palautusta, ohjelma kysyy: Haluatko varmasti palauttaa valitun rivin muokattavaksi.

Kun matkalasku on kuittaamatta, voi rivin poistaa punaisesta ruksista.