Voit integroida Rackbeatin Shopify verkkokauppaan ja siirtää tietoja näiden ohjelmien välillä.

Näihin asetuksiin päästään oikeasta yläkulmasta oman nimen alta.

Yrityksen perustiedot ja asetukset > Sovellukset > Luo uusi

Tämän jälkeen Sovellukset ja Shopify asetukset > Klikkaa olemassa olevaa rajapintanimeä, niin pääset asetuksiin.

Advanced-välilehden asetuksiin ei tarvitse ottaa kantaa.

General settings

• Initial synchronization > Otetaanko Shopifyn tuoterekisteri alkusynkassa sisälle vai ei.

• Customer defaults > Oletustiedot asiakkaille, jos Shopify perustaa uuden asiakkaan Rackbeatiin.

• Choose the default VAT-zone for new customers: Valinnat on Domestic, jolloin myyntiä käsitellään kotimaan myyntinä alv % kera. Eu myyntinä, jolloin ALV % on nolla. Abroad, joka tarkoittaa EU:n ulkopuolista myyntiä, jolloin ALV % on nolla.

• Default employees > Oletustyöntekijä/yhteyshenkilö, joka näkyy verkkotilauksilla.

• Default shipping product number > Tilauskulu, luo tätä varten tuote tuoterekisteriin.

Products

1. Product synchronization > Valitaan Rackbeat Master.

2. Default product group: Mihin tuoteryhmään Shopifyn tuotteet menee?

1. Cost price sync > Siirtyykö ostohinta. Voidaan valita, siirtyykö oikea ostohinta vai suositeltu ostohinta.

2. Online availability> Jos halutaan, että vain osa tuotteista näkyy verkkokaupassa. Jos osa halutaan estää, niin tuotteen lisätietokentän kautta.

3. Salesprices are excluded VAT > Tätä ei ruksata, Shopifyssa alvit on jo huomioitu.

4. Synchronize inventory status from Rackbeat to Shopify > Laita tähän ruksi, kun otetaan tavara vastaan Rackbeatissa, niin saldo valuu Shopifyihin.

5. Stock type to synchronize > Näytetäänkö vapaa saldo, tai kaikki mitä on varastossa.

6. Sync stock for all duplicate SKU's > Laita päälle.

Orders

1. Order Synchronization: Missä tilassa tilaus on, ennen kuin se tulee verkkokaupasta Rackbeatiin?

2. Missä tilassa uusi tilaus on kun se tulee Rackbeatiin.

• Booked > Vahvistettu.

• Klart till afsendelde > Vahvistettu ja tekee lähetyksen odottamaan.

• Afsend > Toimitettu.

• Klart till faktura > Tekee laskuluonnokseen asti.

• Fakuteret et afsent > Laskutettu ja toimitettu (kun on maksettu Shopifyssa, niin kaikki menee automaattisesti Netvisoriin asti.

3. Choose the numbers that should be used when creating new orders in Rackbeat

• Suositellaan Use next available from Rackbeat, niin tilauksille ei tule tuplanumeroita tms.

4. Transfer Shopify refunds to Rackbeat as credit notes (Palautukset).

• Siirretäänkö Shopifyhin tulevat palautukset Rackbeatiin? Nämä tulevat hyvityslaskuna Rackbeatiin ja korjaavat varastosaldoa.

5. Default customer for Shopify orders

• “Kaatokoodi/temp asiakas”, mutta ei valitettavasti toimi tällä hetkellä, on selvityksessä.

6. Rackbeat primary warehouse

• Oletusvarastosijainti (esim. jos verkkokaupalla on oma varasto).

7. Shopify primary warehouse

• Oletusvarasto Shopifyssa. (jos toimituksia lähtee kahdesta paikasta).

8.  Shopify POS orders

• Liittyy Shopifyn kassaan. Jos kivijalkamyymälä, jossa kassa, niin olellinen.

• Jos ei kassaa, niin ei oleellisia asetuksia.

Activate integration aktivoi rajapinnan ja tallentaa asetukset.