Asiakkaat

Käyttöönotossa olemassa oleva asiakasrekisteri voidaan siirtää integraation avulla Netvisorista Rackbeatiin. Käytön aikana uudet asiakkaat sekä päivitetyt asiakastiedot siirretään integraatiolla automaattisesti Rackbeatistä Netvisoriin. Asiakkaan luominen tai asiakastietojen päivitys käynnistää tietojen siirron. Iltaisin ajetaan myös ajastettu rekisterisynkronointi Rackbeatin ja Netvisorin välillä, jolla varmistetaan asiakasrekisterin tietojen ajantasaisuus. Synkronointia käytetään myös käyttöönotossa, jos asiakasrekisteri on tuotu Rackbeatiin ensin. CSV:llä tapahtuva asiakastietojen lisäys Rackbeatiin ei käynnistä välitöntä tietojen siirtoa. 

Huom! Jos asiakasrekisteri halutaan siirtää Netvisorista Rackbeatiin, pitää Netvisorissa olla asiakkailla numeroista koostuvat asiakaskoodit.

Toimittajat

Käyttöönotossa olemassa oleva toimittajarekisteri voidaan siirtää integraation avulla Netvisorista Rackbeatiin. Käytön aikana uudet toimittajat sekä päivitetyt toimittajatiedot siirretään integraatiolla automaattisesti Rackbeatistä Netvisoriin.

Toimittajan luominen tai toimittajatietojen päivitys käynnistää tietojen siirron. Iltaisin ajetaan myös ajastettu rekisterisynkronointi Rackbeatin ja Netvisorin välillä, jolla varmistetaan toimittajarekisterin tietojen ajantasaisuus. Synkronointia käytetään myös käyttöönotossa jos toimittajarekisteri on tuotu Rackbeatiin ensin. CSV:llä tapahtuva toimittajatietojen lisäys Rackbeatiin ei käynnistä välitöntä tietojen siirtoa. 

Huom! Jos toimittajarekisteri halutaan siirtää Netvisorista Rackbeatiin, pitää Netvisorissa olla asiakkailla numeroista koostuvat toimittajakoodit.

Tuotteet

Käyttöönotossa olemassa oleva tuoterekisteri voidaan siirtää integraation avulla Netvisorista Rackbeatiin. HUOM! Tämä siirto koskettaa vain perustason tuotteita, sillä tuoterakenteet eivät siirry integraatiolla. Käytön aikana uudet tuotteet sekä päivitetyt tuotetiedot siirretään integraatiolla automaattisesti Rackbeatistä Netvisoriin. Tuotteen luominen, tuotetietojen päivitys tai tallennus käynnistää tietojen siirron. Iltaisin ajetaan myös ajastettu rekisterisynkronointi Rackbeatin ja Netvisorin välillä, jolla varmistetaan tuoterekisterin tietojen ajantasaisuus. Synkronointia käytetään myös käyttöönotossa jos tuoterekisteri on tuotu Rackbeatiin ensin. CSV:llä tapahtuva tuotetietojen lisäys Rackbeatiin ei käynnistä välitöntä tietojen siirtoa. 

Tuoterakenteet

Tuoterakenteiden osalta päätuote synkronoidaan Netvisoriin tavalliseksi tuotteeksi. Alituotteet siirtyvät normaalien tuotteiden mukana Netvisoriin. Tuoterakennetta itseään ei siirretä Netvisoriin.

Myyntitilaukset

Kun myyntitilauksesta lähetetään tilausvahvistus, se heijastetaan Netvisoriin kassavirtaennustetta varten. Kun myyntitilaus toimitetaan Rackbeatistä, toimitustieto päivitetään Netvisoriin. Kun tilaus laskutetaan Rackbeatistä, tilaus poistuu Netvisorista ja tilalle ilmestyy myyntilasku.

Ostotilaukset

Kun ostotilaus on lähetetty toimittajalle, se heijastetaan Netvisoriin kassavirtaennustetta ja laskuun kohdistamista varten. Kun ostotilaus on otettu vastaan, se päivitetään Netvisoriin. Tämän avulla laskun kohdistamisessa voidaan hyödyntää toimitustietoa.

Myyntilaskut

Kun myyntitilaus laskutetaan Rackbeatissä, lasku siirretään Netvisoriin sen jälkeen kun käyttäjä on kirjannut sen. Lasku lähetetään asiakkaalle Netvisorista. Netvisor muodostaa laskulle viitenumeron.

Ostolaskut

Ostolaskut otetaan vastaan Netvisoriin. Kun ostotilaus on Netvisorissa kohdistettu ostolaskuun, siirtää integraatio kohdistetun ostolaskun Rackbeatiin. Laskun reskontraprosessi hoidetaan täysin Netvisorissa. Rackbeatistä ei saa ostolaskua siirtymään Netvisoriin. 




Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.