Netvisorin rajapinta mahdollistaa tietojen tuomisen Netvisoriin palkanlaskentaprosessin eri vaiheisiin, joten uutta integraatiota suunnitellessa on tärkeää valita käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva rajapinnan resurssi.


Työaikatietojen tuonti workday.nv

Työaikatietojen tuonnin kautta tuodaan työaikamerkinnät ja poissaolot. Käytetään tilanteissa joissa tuntikirjaukset tehdään ulkoisessa ohjelmistossa, mutta palkanlaskenta Netvisorissa. Tuodut työaikatiedot nousevat automaattisesti Netvisorin palkanlaskentaprosessiin.


Palkkajaksokohtaisen kirjausrivin tuonti payrollperiodcollector.nv

Palkkajaksokohtaisena kirjausrivinä voi tuoda palkkajaksokohtaisesti käsiteltäviä etuja, kuten esimerkiksi ateriakorvauksen määrän palkkajaksolla. Käytetään tilanteissa joissa etujen hallinta on ulkoisessa järjestelmässä, mutta etujen varsinainen maksu tehdään Netvisorissa. Tuodut tiedot nousevat automaattisesti Netvisorin palkanlaskentaprosessiin.


Matkalaskujen tuonti tripexpense.nv

Kun matkalaskut tehdään ulkoisessa järjestelmässä, mutta tuodaan maksuun ja kirjanpitoon Netvisoriin.


Palkkalaskelmien tuonti payrollpaycheckbatch.nv

Kun palkkalaskelmat muodostetaan ulkoisessa järjestelmässä, mutta palkanmaksu on Netvisorissa. Palkkatietoilmoitukset on mahdollista lähettää Netvisorista Tulorekisteriin. Jos laskelmalla tuotuja palkkatietoja on tarkoitus täydentää tai muuten muokata vielä Netvisorissa, on suositeltavaa käyttää ennemmin yksittäisiä edellä kuvattuja resursseja palkkatietojen tuontiin.


Ulkoisen palkanmaksuaineiston tuonti payrollexternalsalarypayment.nv

Kun palkanlaskenta hoidetaan toisessa järjestelmässä ja vain palkkojen maksu hoidetaan Netvisorista. Ei tarvetta tuoda palkkalaskelmia Netvisoriin ollenkaan. Palkkatosite tuodaan erikseen accounting.nv endpointilla.









Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.