S

Sini Alamäki

Yrityshierarkian rajaaminen vain suoriin alaisiin

27-04-2017 4:03 pm tekijä Sini Alamäki

Olemme tuoneet erityisesti yrityksen ylintä porrasta ja HR-henkilöitä helpottavan toiminnon työajan hyväksyntään ja matkalaskujen käsittelyyn.

Hyväksyjänä voit rajata työajan hyväksymisnäkymän vain itseäsi koskeviin palkansaajiin. Aiemmin olemme näyttäneet aina hyväksyjälle ylimmän hyväksymistason sekä kaikki tasot tämän alapuolella. Jatkossakin on mahdollista nähdä kaikkien näiden palkansaajien tiedot. Nyt voit kuitenkin rajata näkymää vain sinua koskeviin palkansaajien.

Rajaustoiminto löytyy työajan ja matkalaskujen hyväksyntänäkymässä "Henkilö"-valikosta sekä matka- ja kulukirjausten listauksesta.

Suorat_alaiset.png

Rajauksen logiikka toimii niin, että valitsemalla "Vain suorat alaiset" haetaan yrityshierarkian mukainen ylin taso, johon on hyväksymisoikeus ja näytetään tämän tason palkansaajat.


K

Kari Kinnunen

21-02-2024 7:59 am tekijä Kari Kinnunen

Hei,


Nostan vanhaa aihetta koska minusta tämä on hieman epälooginen toiminnallisuus esim. toimitusjohtajalle, joka hyväksyy palkat. Silloin on oltava hyväksymisoikeus koko firman tasolla, mutta omia suoria alaisia on vain hänelle nimetyllä hierarkiatasolla olevat työntekijät. Eli tuossa työajan hyväksynnässä olisi siksi minusta loogista olla hierarkiatason mukaine nrajaus, näkisi suoraan massana niiden työntekijöiden tunnit jotka hänelle nimettyjä. Nykymallilla näkee joko kaikki tai on rajattava yksitellen

Nico Dyster

Visma

21-02-2024 9:56 am tekijä Nico Dyster

Hei Kari,


kiitos tämän huomion nostamisesta. 


Välitän tästä kehitystoivetta eteenpäin tuotekehityksemme tietoisuuteen. Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa. 


Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar