Starta ett nytt ämne
Laskutus leasing-yhtiöltä

A

Teemme leasing-kauppaa, eli asiakkaan laskun rahoittaa leasingyhtiö. Laskutetut myynnit olisi hyvä saada näkyviin asiakkaan asiakastietoihin, toisaalta myöskin tieto siitä, paljonko kultakin leasingyhtiöltä on laskutettu, olisi tärkeää. Miten saan tämän toimimaan? Alkuperäisen tarjouksen teen siis asiakkaan nimellä ja sitten laskutus menee rahoittajalle.

-Toni


R

Hei Frank,


Kiitos viestistä. Tällaiset laskutus- ja rahoitusyhtiöasiat ovat usein yritys- ja leasingyhtiökohtaisia. Laittaisitko meille tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com , niin voimme jatkaa tarkemmin asian selvittämistä.


Laitathan tukipyynnölle ainakin seuraavat tiedot: mitä yritystä tämä koskee (teidän yritys), mitä olette tarkemmin leasingyhtiön kanssa sopineet ja miten tarkalleen ottaen laskujen pitäisi mennä, kenelle ja kenen toimesta.


Kiitos ja mukavaa viikonloppua!


- Rasmus / Netvisor Customer Care

F

onko tilanne edelleen tämä? Meillä tuli liisari kuvioihin myös. Liisari-firma tarvitsee laskun joka pitää luoda ennen toimistusta, jolloin varastokäsittely menee pieleen. Lisäksi myynti kirjautuu väärälle asiakkaalle, kuten tuossa aiemmin on puhuttu.

R

Moi Toni,

Ei tähän oikein ole mitään helpottavaa tekniikkaa, kun kyse ei kuitenkaan ole perinteisestä Factoring-laskutuksesta. Käytännössä nämä täytyisi hoitaa eri asiakaskorteilla ja seliteviittauksilla asiakkaan ja leasing-yhtiön kesken.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu