Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

varaston hyllypaikat

07-11-2018 3:37 pm tekijä Anonymous

Mitä hyötyä saamme kun käytämme varaston hyllypaikkoja?

Tällä hetkellä saadaan luotua (ei kovinkaan helposti) tuotteille hyllypaikkoja, mutta onko näillä varastopaikoilla mitään etua?

 

Aikaisemmin Visman Novaa käyttäneenä voin todeta että silloin varasopaikka/hyllypaikka tiedolla on vahva merkitys inventaariossa, jossa inventaariolista tulostuu hyllypaikoittain jolloin inventointi nopeutuu valovuodella!!


M

Markus Anttonen

Visma

07-11-2018 6:19 pm tekijä Markus Anttonen

Moi Jouni

 

Hyllypaikoista löytyy alla oleva ohje:

https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/115000024368

 

Mutta jos otatte hyllypaikat käyttöön ja laitatte tuoteen taakse oletusvaraston ja oikean hyllypaikan. Tämän jälkeen esim. uudella varastotapahtumalla tulee oletuksena esim. hankinnan osalta tämä kyseinen varasto ja hyllypaika suoraan kirjaukselle hakemalla kyseisen tuotteen. Hyllypaikka tulee myös inventaariokirjaukselle, jos tuote kirjataan siihen varastoon, jossa tuotteen takana on varaston hyllypaikka.

 

Mutta karkeasti sanottuna tämä helpoittaa tuotteen hakemista varastosta, koska on tarkemmin määritelty missä kohtaa hyllyä kyseinen tuote on.

 

P

Petri Salminen

03-08-2022 12:04 pm tekijä Petri Salminen

Tuo linkki ei toimi enää. Miten saamme helposti tuotteiden hyllypaikat näkyviin? Eli jos tuote hyllytetty kahteen eri paikkaan, tuotelistaus ei näytä kuin varaston, hyllypaikkatietoa hankala löytää.

 

T

Tero Mellin

09-08-2022 12:16 pm tekijä Tero Mellin

Hei Petri.

Alla kuva meidän muokatusta näkymästä.

Eli tuolta näytä sarakkeet alta voi valita mitä tietoja tuossa alla näkyy.

On myös mahdollista hakea eri kohdistuksilla tuolta kohdista hakusana esim. tuotenimi,tuotekoodi, hyllypaikka...


image


P

Petri Salminen

09-08-2022 3:19 pm tekijä Petri Salminen

Moikka,

Toisessa viestiketjussa keskusteltiin, että tuo hyllypaikka kertoo tuotteen oletushyllypaikan, jos se tallennettu tuotteen alle. Ei kerro todellisuutta. Jos tuotetta siirretty varaskirjauksien avulla eri hyllyyn, niin sitä ei tästä näe. Toki näyttää, että on varastoissa, mutta ei sen tarkemmin, että missä. Täytyy mennä varastoraporteille katsomaan missä sitä on.

Tuotantoon mentäessä ei kovin kätevää.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar