Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Sähköpostiviestien kustomointi

05-04-2020 3:31 am tekijä Anonymous

Onko sähköpostilla lähetettävien myyntilaskujen saateviestejä mahdollisuutta kustomoida enemmän kuin Sähköpostien saateviestit-välilehti antaa tehdä? Olisi mahtavaa, jos viestin alkuosankin saisi muotoilla itse.

 

Entä pystynkö nykyisellään viittaamaan esim viitenumeroon jotenkin loppuviestissä, esim jollain viittauksella tyyliin %invoicereferencenumber%


R

Rane Olsen

Visma

07-04-2020 8:51 am tekijä Rane Olsen

Moi Ville,

 

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole mahdollista muokata saateviestien alkuosaa. Viitenumero on kiinteä osa tuota alkuosaa, siihen ei valitettavasti voi viitata komennolla vapaassa viestiosassa.

A

Anonymous

14-04-2020 1:47 am tekijä Anonymous

Hei,

 

Entä olisiko sähköposteihin mahdollista saada sellainen ominaisuus, että viitenumeroon ja hintaan voisi viitata komennolla vapaassa tekstikentässä? Se antaisi paljon lisäarvoa, koska minulla oli ajatuksena liittää sähköposteihin MobilePay-maksulinkki, jonka generoinnissa tarvitsisin näitä tietoja. 

 

https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=12345&amount=12&comment=2353532&lock=1

 

Tuohon jos saisi amount-arvoksi hinnan ja comment-arvoksi viitenumeron, niin klikkaamalla linkkiä pääsee kännykällä yhden välivaiheen kautta suoraan MobilePay-sovellukseen. Tietokoneella päätyy ruudulle, jossa on skannattava QR-maksukoodi -> yksi swaippaus sovelluksessa ja lasku maksettu.

 

Vaihtoehtoisesti: onko muita tapoja, joilla voisin tarjota laskuihin MobilePay-maksuvaihtoehdon?

T

Tiina Petrell

17-01-2023 9:01 am tekijä Tiina Petrell

Hei, toimiikohan tämä jo vuonna 2023?

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar