Viikkopäivitys 21.6.2023 - julkaisutiedote

J

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:Palkat:


  • Korjasimme Palkkalaskelman tuonti -älykkään excelin tositepäiväyksen muodostamisen. Jatkossa tositepäiväksi ei enää muodostu palkkajakson alkupäivä, vaan tositepäivä muodostuu palkkamallin asetuksen mukaisesti joko palkkajakson viimeisen päivän tai oletuspalkanmaksupäivän mukaisesti.


  • Korjasimme Yrittäjäpalkka-toiminnossa olleen virheen, minkä vuoksi verkkopalkkalaskelman lähettäminen ei onnistunut.


  • Korjasimme palkkalaskelman toisella sivulla olleen virheen, minkä vuoksi matkalaskujen erittelyt (esim. kulutyyppi tai maatieto) eivät näkyneet selkeästi kulutyypin nimellä vaan teknisenä selitteenä.


  • Korjasimme virheen, jonka vuoksi palkansaajakohtainen palkkakausien vertailu ei näyttänyt oikein summaa, jos samalla palkkalajilla oli laskelmalla useampi rivi. Esimerkiksi ennakonpidätyksen lisäprosentin summa ei näkynyt ennakonpidätyksen kokonaissummassa palkkavertailulla.


  • Lisäsimme Työaikaraporteille mahdollisuuden valita useamman palkansaajan samalle raportille. Samalla uudistimme myös useamman palkkalajin valinnan ulkoasun käyttäjäystävällisemmäksi.
Ostot:


  • Mahdollistimme maksun poistamisen uudessa maksulistauksessa.
Palvelunhallinta: 


  • Käyttäjäasetuksissa henkilötunnuksen loppuosa on piilotettu. Oikeudet tarkastella henkilötunnusta, pysyvät ennallaan, mutta tunnuksen loppuosa ei näy enää suoraan käyttöliittymässä muita käyttäjän tietoja tarkasteltaessa tai päivitettäessä, vaan on erillisen tarkastelu -ikonin takana.Integraatiorajapinta:

 

  • Lisäsimme ostolaskun asiatarkastus- ja hyväksyntäkierron tuonnin rajapintaresurssille "purchaseinvoicecirculation.nv" mahdollisuuden asettaa kierto kiertolistan perusteella.  Esimerkki:

 

<root>

  <purchaseinvoicecirculations>

    <purchaseinvoicecirculation>

      <invoiceidentifier>

        <netvisorkey>10000</netvisorkey>

      </invoiceidentifier>

      <circulationlistidentifier>

        <netvisorkey>10</netvisorkey>

      </circulationlistidentifier>

    </purchaseinvoicecirculation>

  </purchaseinvoicecirculations>

</root>  • Lisäämme lähiaikoina myös rajapintaresurssin kiertolistojen noudolle sekä pakotetun asiatarkastusjärjestyksen asettamiselle.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu