Elina Tervonen

Visma

Julkaisutiedote - 26.10.2023

26-10-2023 4:22 pm tekijä Elina Tervonen

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:

Controller

  • Yksinkertaistimme budjetoinnin ja ennustamisen tilikohtaista näkymää. Jatkossa laskentakohteiden välisummarivit ovat näkyvissä vain kun laskentakohde on mukana yhdistelmässä jolle on syötetty arvoja tai kun laskentakohteen alikohteille on syötetty arvoja.

Palkat

  • Teimme 1.10.2023 voimaan tulleet muutokset Tulorekisterin Työshetosopimuksiin. Lokakuussa käytöstä poistuivat “97 Metsäalan toimihenkilöitä koskeva työehtosopimus” sekä “161 Työkeskuksia ja sosiaaliseksi yritykseksi muuttuneita työkeskuksia koskeva työehtosopimus”. Vastaavasti uutena työehtosopimuksena lisättiin “219 Metsäkonealan toimihenkilöiden työehtosopimus”.
  • Korjasimme Palkansaajalistauksen massatoiminnoissa ilmenneen virheen, minkä seurauksena “Käsittele x valittua” -valikossa näkyi sama toimintovalikko kahteen kertaan.

Kirjanpito

  • Uusi tositeselailu on julkaistu. Uuden raportin suorituskykyä on parannettu, se on nopeampi käyttää ja on tulostettavissa nyt myös CSV muodossa. Mitätöi tositteita -toiminnallisuutta on parannettu. Tositteita ei voi valita mitätöitäväksi, mikäli se ei ole sallittu.


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar