Julkaisutiedote - 23.11.2023

M

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:  


Controller

- Lisäsimme tunnusluvuille tuen kuusinumeroisille tileille. Jatkossa kuusinumeroisten tilien arvot huomioidaan tunnuslukujen arvoja laskettaessa.Ostot

- Voit jatkossa suodattaa käyttäjälle Visma Managerissa näkyviä ostolaskuja Myynti- ja ostoreskontrien oikeuksien “Vain käyttäjälle kohdistetut” -valinnalla. Asiatarkastukselle ja hyväksynnälle on omat valinnat.

- Lisäsimme ostolaskuluettelosta otettavaan Excel-listauksen tiedon sijaistajasta, mikäli lasku on käsitelty sijaisen toimesta

- Korjasimme pyöristysongelman manuaalisesti lisättävän valuuttamaksun osalta


Taloushallinto

Paransimme tilinpäätöksen toiminnallisuuksia

- Oletustilikausi tilinpäätös näkymässä on jatkossa viimeisin päätetty kausi

- Tase tulostuu ennen tuloslaskelmaa tilinpäätösraportille

- Mahdollistimme tyhjän rivin tai sivunvaihdon lisäämisen liitetietoraportille

- Lisäsimme mahdollisuuden valita tilinpäätöksen vertailukauden ajanjakson


Lisäsimme uuteen täsmäytysnäkymään mahdollisuuden siirtyä linkillä edelliseen tai seuraavaan päivään kun on valittuna yhden päivän tarkastelujakso.


Palkat


- Lisäsimme palkkalajien kaavoihin uusia kaavaelementtejä, joiden avulla palkkalajin arvo voidaan poimia edellisten 3:n, 6:n tai 12:n palkkajaksoa edeltävän kalenterikuukauden ajalta. Uudet kaavaelementit mahdollistavat ns. juoksevan KTA:n laskemisen sekä keskimääräisten ansioiden laskemisen esimerkiksi sairausajanpalkkaa maksettaessa.


1 person gillar detta
Svara

F

Miksi pitää tilinpäätös näkymässä näkyä edellinen päätetty kausi. Eihän siihen enää tehdä muutoksia, joten se on turhaan ensimmäisenä esillä. Minä ainakin haluan nähdä kuluvan ja avoinna olevan kauden ensimmäisenä enkä vanhaa jo suljettua kautta. Voisiko tähän saada sellainen toiminnallisuus, että käyttäjä voi itse lukita näytettävän kauden. 


1 person gillar detta
M

Hei Anu! Kiitos viestistäsi. Muutokset on tehty saamamme asiakastoiveiden perusteella ja tämä oli toivottu, että oletuksena tilinpäätösnäkymässä tulisi näkyviin viimeisin suljettu tilikausi. Kirjaan tästä meille ylös kehitystoiveen jatkoa ajatellen tuotekehityksemme tietoon, kiitos vielä palautteestasi. :)


Mirka / Netvisor-tuki

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu