Starta ett nytt ämne
Tase-erittelyiden toiminta muuttunut huonommaksi, oletuksena aina edellinen tilikausi

Netvisorissa on tehty muutos, että tase-erittelyissä oletuksena on EDELLINEN tilikausi. Kyseessä tuen mukaan käyttäjien toive, eikä sitä olla muuttamassa, mutta en ymmärrä ketä tämä uusi ominaisuus oikeasti palvelee (jos tiedät, kerro minullekin).


Ymmärrän muutoksen niille, jotka tekee kerran vuodessa tilinpäätöksen eikä viitsi aktivoida tilinpäätöksen teon yhteydessä aktiiviseksi tilikaudeksi sitä edellistä jotta ohjelma ehdottaisi sitä oletus vuotta tase-erittelyihin, mutta koska esim monet tilitoimistot tekevät tase-erittelyt kuukausittain, vaatii tämä vähän enemmän säätämistä ja klikkailua joka ikinen kerta kun avaan tase-erittelyt. Usein tase-erittelyjä tehdään kirjanpidon teon yhdeydessä, joten ylimääräistä aikaa ja työtä tämä lisää aika paljon kun laskee sen kaiken yhteen.


Koska tuen mukaan tämä ei virhe eikä communitystä löydy enää kehitysehdotuksia, joten tätä kautta sitten pyyntö että tämä korjattaisiin takaisin siten kun se oli ennen. Tämä nykyinen tekee ennen niin näppärästa ja helposta tase-erittelyn teosta hankalan kun aina saa olla säätämässä kauden kanssa.


Ilmeisesti samassa päivityksessä tuli virhe/ominaisuus, että kun tekee yrityksen ensimmäisen tilikauden tase-erittelyitä kuukausitasolla, ohjelma saa hepulit koska sitä edellistä tilikautta ei ole olemassa. Tämä koskee siis nimenomaan yrityksiä, jotka vasta perustettu eikä niillä ole olemassa sitä edellistä tilikautta joten ko tietoja ei ole edes olemassa. Sama ongelma on raporttien kanssa tilikauden ensimmäisen kuukauden kanssa, mutta sen pystyy edes kiertämään.


2 person har denna fråga
Svara

M

Hei Taru. 


Kiitos palautteestasi. Vaikka olemmekin kehittäneet toiminnallisuutta aiemmin saamiemme asiakastoiveiden perusteella, on Tilinpäätöksen oletuskaudesta tullut viime aikoina jonkin verran palautetta. Teemme vielä tarkistuksia kauden valintaan ja pyrimme toimittamaan muutoksen tuotantoon mahdollisimman pian.


Mukavaa viikon jatkoa!

R

Kompaan tätä. Tein juuri tase-erittelyjä ja huomasin että yhtä selitettä tulee korjata, oli jäänyt vanha teksti tositetta kopioidessa. Tämän vuoksi jouduin avaamaan kyseisen tilikauden, jotta tekstiä sai korjattua tase-erittelyihin. No tämäpä aiheutti sen että heitti minulle ne edellisen tilikauden tase-erittelyt siihen tilalle. Eli jouduin menemään pois sieltä ja valitsemaan uudelleen kauden, jota olin käsittelemässä.  

Mitä ihmettä sillä jo suljetulla ja tilinpäätetyllä ja hyväksytyllä kaudella siellä sielä oletuksena tekee, kun ei sitä oletusarvoisesti voi enää muuttaa kun se on sinetöity? Eikö käsittelykausi tulisi määräytyä sen mukaan mikä on aktiivisena tilikautena?1 person gillar detta
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu