Start a new topic
T

Terhi Krutsin

Netvisorin uusi pakettihinnoittelu

28-03-2019 9:43 am posted by Terhi Krutsin

Netvisorin hinnoittelua uudistettiin 1.3.2019. Siirrymme tällöin pakettihinnoitteluun uusien asiakkaiden osalta. Muutokset eivät vaikuta nykyasiakkaisiin ellei asiakas itse päivitä pakettihinnoitteluun. Nykyiset asiakkaat voivat halutessaan päivittää oman hinnoittelunsa ja ominaisuutensa pakettimalliseksi itse Netvisor Storesta 1.4.2019 alkaen. 1.5.2019 jälkeen uusia asiakkaita voi perustaa ainoastaan paketteihin.

 

Uudistus ei aiheuta kumppanille kuluja, vaan uudistus vaikuttaa ainoastaan  loppuasiakkaan hinnoitteluun.

 

Miksi hinnoittelua uudistetaan ja siirrytään paketteihin?

Haluamme yksinkertaistaa hinnoittelua ja poistaa lisäkäyttäjäveloitukset. Tarjoamme laajemman palvelukokonaisuuden edullisemmalla hinnalla nykyiseen verrattuna. Tämä mahdollistaa automattioasteen nostamisen ja Netvisorin ominaisuuksien laajemman käytön.

 

Mitä uusi pakettihinnoittelu tarkoittaa?

Uusi hinnoittelu on pakettiperusteinen hinnoittelu. Pakettien hinnat ovat edelleen sidottu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Hinnoittelu sisältää neljä eri pakettia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin:

 

  • Basic-paketti on suunnattu liikevaihdoltaan alle 0,5M€ asiakkaille. Se sisältää nykyisen kirjanpito-osion sekä transaktiopohjaiset myynti- ja ostolaskut. Transaktiopohjaiset myynti- ja ostolaskut tarkoittavat sitä, että laskun luonti maksaa 1,82 €/kpl eli tämä paketti on suunnattu yrityksille, joilla on pieni laskumäärä kuukaudessa. Muissa paketeissa laskujen luonnit ovat ilmaisia.

 

  • Core-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran sekä kirjanpidon.

 

  • Professional-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran, kirjanpidon, tilauskäsittelyn (myyntitilaukset), ostotilaukset, ohjelmistorajapinnan sekä Financial Overview:n.

 

  • Premium-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran, kirjanpidon, tilauskäsittelyn (myyntitilaukset), ostotilaukset, ohjelmistorajapinnan, Financial Overview:n, varastonhallinnan sekä laajennetun tuotehallinnan.

 

Tarkempi vertailu pakettien sisällöstä löytyy täältä.

 

Pakettien lisäksi palvelua on mahdollista laajentaa lisäpalveluilla. Netvisorin lisäpalveluita ovat Palkanlaskentapalvelu, Matka- ja kululaskut, Konsernikäsittely sekä Netvisor Controller. Lisäksi Netvisor Storen laajennukset käytettävissä kaikissa paketeissa.

 

Pakettihinnoittelun myötä Netvisor oma CRM poistuu myynnistä, eikä CRM:ää voi käyttää pakettien kanssa. Mikäli CRM:n käyttöä halutaan jatkaa, niin ota yhteyttä: isv.solutions@visma.com

 

Huomioithan, että ohjelmistorajapinnan käyttö on mahdollista ainoastaan Professional- ja Premium-paketeissa. Ohjelmistorajapintaa ei tarjota lisäpalveluna Basic- tai Core-paketteihin. Mikäli yrityksellä on käytössä Basic- tai Core-paketti, rajapinta ei kytkeydy päälle eivätkä rajapintapyynnöt mene läpi ja siitä ilmoitetaan virheviestillä lähettäjälle.

 

Käyttäjät

Lisäkäyttäjien veloitukset poistuvat kokonaan.

 

Palkanlaskenta sekä matka- ja kululaskut

Yhdistimme palkanlaskentapalvelun sekä työajankirjauksen yhdeksi lisäpalvelukokonaisuudeksi. Pakettiasiakkaan käyttäjät voivat kirjata työaikaa pelkällä palkanlaskentapalvelulla. Toinen valittava lisäpalvelu on Matka- ja kululaskut. Näiden uudistusten myötä resurssinhallinta terminä poistuu kokonaan.

 

Palkanlaskentapalvelun sekä matka- ja kululaskujen veloituksen määrä perustuu aina toteumaan. Veloitukset menevät progressiivisesti hinnaston mukaan. Molempien veloitusperusteet säilyvät nykyisellään.

 

Tapahtumat

Tapahtumat veloitetaan jatkossa automaattisesti aina toteuman mukaisen volyymiluokan perusteella. Jokainen tapahtuma veloitetaan tapahtumatyypin toteutuneen volyymiluokan yksikköhinnan mukaan.

 

Pakettihinnoittelun hinnasto löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Login or Signup to post a comment