T

Terhi Krutsin

Netvisor ID:n toiminnot yhdistyvät Netvisor-mobiilisovellukseen

23-09-2021 5:06 pm posted by Terhi Krutsin

Netvisorin kirjautuminen ja siihen liittyvä tunnistautuminen uudistuu loppuvuoden aikana. Netvisor ID:n avulla tapahtuva tunnistautuminen tulee siirtymään Netvisor-mobiilisovellukseen ja samalla Netvisor ID tulee poistumaan käytöstä vielä tämän vuoden lopussa.

 

Kirjautumisen uudistaminen vaikuttaa seuraaviin toimintoihin:

  • Netvisor-mobiilisovellukseen kirjautuminen
  • Netvisorin selainversioon kirjautuminen, koskee myös robottikäyttäjiä
  • Sellaisen henkilön lisääminen Netvisorin käyttäjäksi, jolla ei ole suomalaisia verkkopankkitunnuksia
  • Visma Manageriin kirjautuminen ja maksun vahvistaminen

Netvisorin selainversioon ja mobiilisovellukseen voi jatkossakin kirjautua myös verkkopankkitunnuksilla sekä mobiilivarmenteella. Siihen tällä ei ole vaikutusta.


RPA toteutukset, joissa kirjautuminen on toteutettu NetvisorID:tä hyödyntäen, eivät toimi muutoksen jälkeen. Korvaavaa RPA kirjautumistapaa selvitetään.

 

Tulemme pitämään teidät ajan tasalla uudistuksesta syksyn ja loppuvuoden ajan tiedottamalla mm. täällä Communityssä ja uutiskirjeissä. Syksyn kuluessa tulemme tiedottamaan tarkemmin muutosten yksityiskohdista ja aikatauluista.

 

Jos haluat osallistua kehitykseen osana beta-testausryhmäämme, jätä yhteystietosi Team Netvisoriin oheisella lomakkeella.

 

Netvisor-mobiilisovellus on maksuton sovellus, jonka kautta käyttäjät voivat kirjata työtuntinsa, tehdä matkalaskut, tarkastella omaa lomakertymää, palkkalaskelmia ja verokortin tulorajan riittävyyttä. Päätöksentekijät voivat puolestaan seurata sovelluksen kautta yrityksen tärkeimpiä tunnuslukuja.

 

Lataa nyt App Storesta tai Google Playsta

Login or Signup to post a comment