S

Sonja Kukkula

Netvisorin resurssien XML esimerkit ja Community

15-08-2018 9:59 am posted by Sonja Kukkula

Päivitämme Netvisorin resurssikuvauksia sekä ohjeita jatkuvasti. Nyt kaikista sanomista on saatavissa esimerkit. Tuonneista on saatavilla esimerkkiaineisto esitäytettynä esimerkkitiedoilla ja noudoista on saatavilla esimerkki sanomasta, jonka Netvisor palauttaa.

 

Päivitämme myös ohjeita jatkuvasti, joten ohjeita ja resursseja on hyvä tarkastella silloin tällöin tai seurata Developer Community:ä, josta saat ajantasaisimman tiedot muutoksiin liittyen. Voit “seurata” Developer Community:ä tai osia siitä valitsemalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa “Seuraa”-painiketta haluamallasi alueella. Asetuksista voit määritellä, kuinka usein haluat ilmoituksen seuraamistasi alueista.
Muutokset rajapintaan pyritään tekemään rikkomatta taaksepäinyhteensopivuutta. Se tarkoittaa, että nykyisiä kenttiä ei muuteta tai poisteta.

 

Developer Community:stä löydät myös asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kuten "Käyttövinkit" (best practice), blogipostauksia, sekä tietoja uudistuksista. Developer Community:ssä voit myös jättää kehitysideoita osiossa "Ideat". Täällä muut käyttäjät voivat äänestää ideoidesi puolesta, jos myös he kokevat ne tarpeellisiksi. Kehityksemme seuraa osiota, ja priorisoi ideat saatujen äänien mukaisesti.


Login or Signup to post a comment