S

Sonja Kukkula

Tarkistuslista Netvisorin rajapinnan uudistuksessa

21-05-2018 1:52 pm posted by Sonja Kukkula

Vielä on aikaa käydä läpi check-lista ennen Netvisorin rajapinnan uudistusta kesäkuussa. Tästä check-listasta löydät tärkeimmät kohdat, mitä kannattaa tarkistaa ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Jos olet utelias näkemään, miltä muutos näyttää asiakkaallesi, löydät asiakkaille kohdistetun Community-viestin täältä ja Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivun ohjeet täältä.

 

1. Listaa käyttämäsi resurssit ja perustele, miksi niitä käytetään integraatiossa

Yrityksille avautuu käyttöön uusi Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivu, jossa voidaan hallita, mitä tietoja rajapinnan kautta voidaan siirtää. Yritykset voivat estää resurssien käytön yleisesti tai integraatiokohtaisesti. Listaa kaikki sekä tietojen tuontiin, että tietojen noutoon käyttämäsi resurssit. Perustele, miksi käytät kyseistä resurssia, miksi tarvitset resurssilla haettavaa tietoa ja miksi tuot resurssilla tietoa yritykseen. Toimita tämä lista asiakkaallesi, jotta he voivat sallia tarvittavien resurssien käytön Netvisorissa.

 

2. Tarkista käyttöoikeusavaimesi

Jos et ole tuotteistanut integraatiotasi eli integraationne on yrityskohtainen “räätälöity integraatio”, yritysasiakkaanne tarvitsee käyttöoikeusavaimen pystyäkseen lisäämään integraationne Netvisoriin. Käyttöönottoavainta tarvitaan siis vain siinä kohtaa, kun asiakas haluaa ottaa integraatiolittymän käyttöön.
Tuottestetut integraatiot ovat Netvisorin MarketPlace:ssa ja tuotteistetun integraation voi lisätä Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulta hakemalla integraatiota nimellä. Myös tuotteistettujen integraatioiden käyttöoikeusavainta on mahdollista käyttää integraation lisäämiseen Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulla. Käyttöoikeusavain on yksilöllinen ja integraatiokohtainen, joten sen avulla oikea integraatio löytyy varmimmin.

 

Käyttöoikeusavain lähetetään uusille integraatiototeutuksille. Jos tarvitset olemassa olevaa integraatiotasi varten käyttöoikeusavaimen, saat sen olemalla yhteydessä kumppanitukeemme kumppanituki.netvisor@visma.com.

 

3. Anna Client:lle yksilöllinen nimi

Anna integraatiollesi yksilöity nimi 'X-Netvisor-Authentication-Sender' HTTP-otsikossa. Nimen tulee kuvata, mistä ohjelmistosta tietoa tuodaan Netvisoriin. Tämä myös auttaa asiantuntijoitamme palvelemaan sinua ja asiakastasi paremmin ongelmatilanteissa.

 

4. Allekirjoita uusi sopimus

Varmista, että yrityksesi on allekirjoittanut uuden ISV-kumppanisopimuksen. Uusien sopimusten lähettäminen on aloitettu toukokuun alussa. Uudet sopimukset ovat osa GDPR-asetusta ja sopimus tulee olla allekirjoitettuna, jotta voit jatkaa yhteistyötäsi Visman kanssa. Sopimus on helppo allekirjoittaa sähköisesti Visma Sign:lla. Jos yrityksesi ei ole jostain syystä vielä saanut sopimusta allekirjoitettavaksi, ilmoitathan meille oikean yhteyshenkilön osoitteeseen partner.solutions@visma.com.

 

5. Varaudu uuteen virheviesitiin

Jos saat virheviestin “SERVICE_ACCESS_ERROR :: Palveluvirhe. Yritys on estänyt pääsyn rajapintaresurssiin: kutsuttu_resurssi”, asiakas on estänyt resurssin, jota integraatiosi käyttää. Ohjeista asiakasta sallimaan resurssi integraatiossasi Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulla.

Login or Signup to post a comment