Start a new topic
A

Anonymous

Palkansaajan tuonti rajapinnan kautta

15-03-2018 1:15 pm posted by Anonymous

Hei,

Olen rakentamassa palkka-integraatiota Netvisoriin ja törmäsin muutamaan ongelmaan rajanpinnan kanssa.  Listasin alle eri ongelmia satunnaiseen järjestykseen:

 • Seuraavat palkansaajan kentät eivät päivity "update" resurssilla:
  • firstname
  • lastname
  • phonenumber
  • email
 • En onnistu poistamaan palkansaajan dimensio(i)ta.
  • Palkansaajan dimension luonti ja päivitys onnistuu jos palkansaajalle viedään uusia dimensiota. Tällöin rajapinta "poistaa" vanhan tilan ja aktivoi viedyt.
  • Dimensioden viemättä jättäminen ei poista olemassa olevia dimensioita (tämä itsessään on ihan ok toiminnallisuus, alla tästä lisää)
 • Jos palkansaajalle on kerran tuotu työsuhde <employmentperiods> kentän kautta, tämä kenttä muuttuu pakolliseksi tuleville vienneille

Pidän ylipäätään erikoisena "update"-resurssin tapaa tarkastaa tuotu xml-data samalla ddt:llä kuin "add"-resurssi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että palkansaaja täytyy aina tuoda täysin tiedoin. Ongelmaksi tämä muodostuu esim. silloin kun palkansaajalta halutaan poistaa "Palkanlaskentapalvelu" ja "Resurssienhallinta" työsuhteen päättymisen jälkeen. Tässä tilanteessa tällä palkansaajalla ei ole merkityksellistä tietoa pakolliseen <payrollgroupname> kenttään.

Helpointa olisi jos voisin muiden resurssien (customer.nv, product.nv) tavoin päivittää palkanlaskijalta vain ne kentät, jotka tuon rajapintaan.


Tapio Naumanen

Visma

19-03-2018 11:26 am posted by Tapio Naumanen

Hei Teemu Laakso​!

Employee.nv - on saanut tässä muutaman viikon aikana useamman päivityksen ja viime torstaina meni loput. Tässä muutokset dokumentoituna Resurssin employee.nv päivitys

Etu ja sukunimen päivittäminen ei aivan helpolla onnistu myöskään käyttöliittymän kautta. Jotta muutoksen voi tehdä käyttöliittymässä niin käyttäjällä pitää olla TPK oikeudet ja on pitäny itse lisätä palkansaaja.
Puhelinnumero ja sähköpostiosoite pitäisi kyllä päivittyä mukisematta.

Dimensio tietoja ei voi poistaa ko. resurssin kautta muuten kuin tosiaan korvaamalla. Laskentakohteita voidaan hallita näillä resursseilla Resurssit - Laskentakohteet – Netvisor tukiportaali

Ensisijaisesti suositellaan <employmentperiods> kenttää työsuhteiden tuontiin.

Employee.nv ei ole tosiaan aivan yksiselitteinen resurssi, siksi suosittelenkin tutustumaan siihen läpikotaisin. Aivan kaikkia tietoja ei tarvitse tuoda kun jotain halutaan päivittää. Jos ei lähde oikenemaan niin tarkstellaan vielä lähemmin tukitehtävällä.

Ystävällisin terveisin

Tapio

A

Anonymous

23-03-2018 11:41 am posted by Anonymous

Moi!

Joo, tuo resurssi on melko monimutkainen. Osaatko sanoa onko teidän mahdollista poistaa työntekijän päivityksen osalta pakollisten kenttiä vaatimukset siten, että kenttiä joita ei tuoda ei päivitetä? Se ratkaisisi välittömimmät ongelmat, etenkin tuon viime viikkoisen päivityksen jälkeen.

Login or Signup to post a comment