Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskun kiertoon monitarkastus ja -hyväksyntä

04-05-2020 11:26 am posted by Anonymous

Hei,

voisiko ostolaskuihin saada useamman hyväksyjän? Nyt esim. kahden osakkaan yrityksessä, jossa on asiatarkastajia, pitää opettaa asiakas vaihtamaan kiertoa, jotta tarkastus sujuu sulavasti todella yleisellä "se joka ehtii" -tyylillä. Tämä on aika monimutkaista ja sinänsä ihan ylimääräinen vaihe.

 

Lisäksi toivoisin usean henkilön asiatarkastukseen mahdollisuuden tarkastaa missä järjestyksessä tahansa, mutta vaaditaan kaikkien tarkastus. Pääasiatarkastajan yliajo-ominaisuutta tarvitaan oman kokemuksen mukaan todella vähän - yleensä käy niin että lasku menee vahingossa hyväksyntään ennen aikojaan kun järjestyksen pakotus on unohtunut. Nyt pakotetussa järjestyksessä kaikilla asiatarkastajilla näkyy asiatarkastuksessa oleva lasku ja tietääkseni saavat niistä ilmoituksen, mutta sitten laskulle tultaessa ei olekaan heidän vuoronsa tarkastaa, joten asiatarkastusnappi on piilossa. Tämä aiheuttaa hämmennystä ja pitää opettaa kierron muokkaus, jossa voivat vaihtaa oman nimensä ylimmäksi.

 

Miksi laskun lisätieto näkyy vain niille, joilla on kierron muokkausoikeus? laskun lisätieto on paras paikka laittaa kommentti, mikäli laskulla on jotain huomioitavaa. Tämän kommentin huomaa myös kirjanpitäjä, joka ei laskun sisäisiä kommentteja välttämättä huomaa tarkastajan roolissaan, kun niitä ei näe laskuluettelosta vaan tulee tietää mennä laskulle katsomaan.

 

Asiakkaalta tuli ehdotus, josko kiertolistan voisi asettaa toimittajan kiertolistaksi ilman, että tarvitsee valita tallentaa se uudeksi kiertolistaksi tai tallentaa muutokset.

Login or Signup to post a comment