Start a new topic
A

Anonymous

Arkipyhät työajankirjauksessa

12-04-2017 6:46 am posted by Anonymous (Updated 13-08-2021 by Laura Kaija)

Työajankirjauksessa ohjelma ei osaa huomioida arkipyhiä kun kirjataan vuosilomaa, vaan arkipyhäpäivältä kuluu lomapäivä samalla tavalla kuin normaalina arkipäivänäkin. Voisiko tämän saada muutettua niin, että ohjelma osaisi itse laskea kuluvat vuosilomapäivät oikein myös arkipyhiltä, samalla tavalla kuin se tekee sunnuntaipäivien osalta? Nythän käy niin, että jos lomajakso sisältää arkipyhäpäivän, joudutaan tämän päivän osalta lomakirjaus käydä manuaalisesti poistamassa, jotta lomapäivät menevät oikein.


S

Sini Alamäki

11-10-2017 2:17 pm posted by Sini Alamäki

Hei Laura

Kiitos kehitysehdotuksesta. Ehdotus liittyy vahvasti tulevaan projektiimme, jossa tulemme tehostamaan palkanlaskentaprosessia datan koostamisesta palkanlaskennan kautta aina velvoitteisiin saakka. 2018 aikana tulemme toteuttamaan paljon sellaisia muutoksia, joilla tämä prosessi saadaan asiakkaillamme tehokkaammaksi. Datan koostamisen kohdalla ehdotus tehostaisi toimintaa, joten tulemme huomioimaan tarpeen määrittelytyössä ja päivitän tätä ehdotusta kun enemmän tiedotettavaa on.

En nyt tietoisesti laita tätä vielä aikataulutetuksi, koska aikataulua tälle muutokselle ei vielä ole.

Laura Kaija

13-08-2021 10:12 am posted by Laura Kaija

Hei. 

 

Olemme tammikuussa korjanneet työajan kirjaamisen "Lisää loma/poissaolo" -toimintoon arkipyhien käsittelyn. Nyt ajanjaksolle syötetty poissaolo ei kirjaudu jaksoon kuuluville arkipyhille.

 

Viikkopaivitys-21-1-2021-julkaisutiedote

 

Login or Signup to post a comment