Start a new topic
A

Anonymous

SEURANTAKOHDE OSTOLASKUJEN TALLENNUKSEEN

11-01-2018 9:45 am posted by Anonymous

Ostolaskujen tallennukseen pitäisi ehdottomasti saada seurantakohteet. Tase-erien kalustot ostetaan yleensä ostolaskuilla jolloin seurantakohde lisäys olisi todella järkevä laittaa jo ostolaskun tallennusvaiheessa eikä siten että muodostunutta tositetta korjataan. Samoin jos joudut korjaamaan ostolaskuriviä niin taas korjataan tositteelle seurantakohde. Tiliotteiden käsittelykin on nopeampaa kun laskut pyöritetään ostoreskontran puolella eikä tilisiirtoina.

Seurantakohde on todella hyvä monissa kohdissa (saamiset osakkailta ja omaisilta, lainat jne.) mutta voi olla että tuota ei osata riittävästi käyttää. Ainakin itse en alkuvaiheessa Netvisorin käyttöä ymmärtänyt tuon hyötyjä esim. tase-erittelyyn.


A

Anonymous

12-01-2018 1:48 pm posted by Anonymous

Tästä on jo aiempi kehitystoive Seurantakohteen valinta mahdolliseksi ostolaskulla Kannattaa käydä laittamassa äänet sinne, ettei hajaudu liikaa.

A

Anonymous

12-01-2018 1:51 pm posted by Anonymous

On äänestetty sitäkin, kun ei vaan mitään tapahdu vaikka kuinka äänestää Smiley Happy

J

Jani Korhola

21-11-2018 10:33 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Arkistoin idean täältä Communitysta,  mutta kuten jollekin toiselle tekemällesi tiketille taisinkin jo vastata että seurantakohteen asetus on tulossa ainakin jaksotuksen yhteyteen ja mietimme vielä erikseen että lisätäänkö tämä myös ostolaskulle.

A

Anonymous

11-12-2019 3:11 pm posted by Anonymous

Hei, 

tämähän ei ole tullut jaksotuksen yhteyteen? 

A

Anne Juotasniemi

25-05-2022 9:18 pm posted by Anne Juotasniemi

Hei, näyttää siltä että seurantakohteen käyttöä ostolaskujen tiliöinnissä on toivottu jo monta vuotta, mutta jostain syystä asialle ei tapahdu mitään... Itse, ja varmasti moni muukin, kaipaa seurantakohdetta yhdeksi tiliöintikentäksi siinä missä esim. kustannuspaikkakin. Se pitää olla mahdollista antaa aina ja joka paikassa, jossa annat tiliöintejä tai sääntöjä, esim.

- ostolaskujen tiliöinti

- jaksotukset

- tiliotteen tiliöintisäännöt

- ja seurantakohde saisi myös näkyä pääkirjalla toiveen mukaan (voi olla myös piilotettu, ja saa halutessaan näkyviin)


Tätä seurantakohdetta kehotetaan käyttämään myös esim. rakennusten osalta, kun rakennuksia tulee seurata rakennuskohtaisesti taseessa. Mutta sehän ei käytännössä toimi, kun pitäisi antaa seurantakohteella ensin rakennuksen tieto ja sitten pitäisi myös pystyä antamaan seurantakohteella tieto onko kirjauksessa kysymyksessä lisäys, myynti, poisto tms... Käsittääkseni ei voi antaa kuin yhden seurantakohdearvon per vienti... Miten te muut käyttäjät olette ratkaisseet rakennusten kirjaamisen taseeseen, jos ei ole käytössä erillistä KOM-kirjanpitoa?

Viisinumeroiset tilit on minulla myös kokeilussa, mutta ne sekoittavat raportointia, Netvisor heittää 5-numeroiset tilit hännän huipuksi eikä sinne minne ne kuuluisivat...


Toivoisin todellakin, että seurantakohteen käyttö helpottuu kaikessa tiliöinnissä ja jaksotusten luonnissa pikimmiten ja tuo 5-numeroisen tilin käyttö myös onnistuisi myös raportoinnin kannalta.


Kiitos :-D2 people like this
J

Jaana Tonteri

19-04-2023 2:46 pm posted by Jaana Tonteri

Ei ole vieläkään tälle tapahtunut mitään. Mikä mahtaa olla vaikeus tätä saada lisättyä? 

Minna Kuusela

Visma

03-05-2023 3:56 pm posted by Minna Kuusela

Hei,

Kiitos palautteesta.
Tämä toive on kirjattu meille tuotekehitykseen, mutta valitettavasti tätä ei vielä toistaiseksi tulla toteuttamaan, ainakaan tämän vuoden puolella.

Login or Signup to post a comment