Start a new topic
A

Anonymous

Verotilisiirto "Kuukausittaiset velvoitteet"-osaan

16-04-2018 9:19 am posted by Anonymous

Kuukausittaisia velvoitteita tehdessä unohtuu välillä siirtää verotilisiirto TASsien osalta pankkiin.

Olisi hyvä, jos tämä tulisi osaksi "Kuukausittaiset velvoitteet"-sarjaa tai linkki tilisiirrot-sivulle. Tällä hetkellä tilisiirto on piilossa aivan toisessa osassa Netvisoria.


S

Sini Alamäki

18-04-2018 12:26 pm posted by Sini Alamäki

Hei

Nykyisiin työnantajavelvoitteisiin emme tee enää muutoksia tilanteissa, joissa tarve tulee poistumaan tulorekisterin myötä. TAS-ilmoitus kieltämättä monimutkaisine prosesseineen on yksi tällainen poistuva velvoite.

Tilisiirron muodostaminen ja maksaminenhan eivät tule poistumaan, mutta tulorekisteriä tehdessämme muutamme tilisiirron muodostamisen Työnantajan erillisilmoituksen yhteyteen samalle sivulle ja näin selkeytämme tilannetta. Jatkossakin tilisiirron maksaminen säilynee maksatusnäkymässään, mutta ohjaamme siirtymään sivulle aiempaa luontevammin. Huomioimme palautteen suunnittelussa ja varmistamme mahdollisimman ketterän toimintamallin tähän.

Muutan kehitysehdotuksen aikataulutetuksi ja aikatauluna tulee olemaan tammikuun 2019 palkkojen tilisiirto, jossa tämä näkyy ensimmäisen kerran.

Laura Kaija

Visma

08-09-2020 2:49 pm posted by Laura Kaija

Hei.

 

Jos sinulla on tilisiirtojen maksatusoikeus, voit työnantajan erillisilmoituksen yhteydessä jo tilisiirron muodostusvaiheessa valita oletustoiminnon "Muodosta ja siirry maksamaan", jolloin pääset suoraan maksatusnäkymään maksamaan juuri tekemäsi tilisiirron. Voit myös vain muodostaa tilisiirron, jolloin se muodostuu ja odottaa maksamista tilisiirtonäkymässä.

TAS_verotilisiirto_muodosta_ja_maksa.png

 

 

Login or Signup to post a comment